Najnovije

NIKADA SE NE KLADITE PROTIV MENE! "Tramp kao bokser koji gubi, ali sprema nokaut u poslednjoj rundi!"

Nikad se ne kladite protiv mene, rekao je američki predsednik Donald Tramp u razgovoru za američke medije. Trampa su analitičari ocenili kao „boksera koji gubi, ali spreman da nokautira protivnika u poslednjoj rundi“.

Donald Tramp. (Foto: Jutjub)

Tramp je odsustvovao iz medija posle predsedničkih izbora, na kojima su pojedini veliki mediji proglasili DŽoa Bajdena pobednikom, dok je američki predsednik naveo da su zabeležene brojne neregularnosti.

Sada su objavljena dva razgovora sa Trampom u medijima, u kojima govori o izborima, nepravilnostima i borbi za njihovo poništavanje.

Tramp je razgovarao sa Bajronom Jorkom, kolumnistom „Vašington igzaminera“, kome je rekao da je ubeđen u pobedu.

„Nikad se ne kladite protiv mene“, rekao je Tramp.

Dodao je kako očekuje da će uspeti da dokaže svoje tvrdnje i sudskim putem preokrene rezultate izbora „u roku od dve do tri nedelje“.

„Šta god da su mediji projektovali, ubeđen sam u pobedu i osvajanje 270 elektorskih glasova. Pobedićemo u Viskonsinu. U Arizoni sada je razlika 8.000 glasova. Ako uspemo da izdejstvujemo proveru miliona glasova u toj državi, lako ćemo pronaći tih 8.000 glasova. Pobedićemo i u DŽordžiji. Tamo je razlika 10-11.000 glasova i u toku je ručno prebrojavanje. Ono je najbolje“, rekao je Tramp i našalio se da će „pobediti i u Severnoj Karolini ako se i tamo ne pojave novi glasovi odnekud“. Tramp, inače, prema svim projekcijama vodi i dobija u toj državi.

Ponovio je da u Mičigenu i Pensilvaniji njegovim posmatračima nije dozvoljeno da prisustvuju prebrojavanju glasova „tokom kritičnih perioda“ i da će tražiti da takvi glasovi budu poništeni. Dodao je da je sud naložio da posmatrači budu prisutni, ali to se dogodilo tek posle dva dana.

„Radi se o milionima glasova, a razlika je tek 50.000“, rekao je Tramp.

Novinar navodi kako se čini da je Tramp „u jednom trenutku razmotrio ideju da gubi, ali je ubrzo odbacio“.

„Možda sam pre pet dana i mogao to da pomislim. Međutim, sad vidim dokaze i našli smo ih na stotine“, rekao je Tramp.

Pored Bajrona Jorka, Tramp je o ovome razgovarao i sa DŽeraldom Riverom, stalnim kolumnistom i analitičarem Foks njuza. Rivera je delove tog razgovora objavio na Tviteru.

„Moj prijatelj Donald Tramp mi je rekao da je realista koji će uraditi pravu stvar. Zvučao je kao čovek koji je posvećen borbi za svaki glas.

Zaličio mi je na boksera koji gubi na poene i ulazi u poslednju rundu spreman da se bori i nokautira protivnika“, naveo je Rivera.

Dodao je kako je Tramp „kivan zbog divljačkih napada na njegovo predsednikovanje otkad je izabran“.

„Izrazio je poseban prezir prema lažnoj aferi „Rusijagejt“ i lažnom impičmentu koji je vodila Nensi Pelosi. Pitao me šta znam o softveru za glasanje „Dominion“ i obećao sam mu da ću to istražiti“, napisao je Rivera.

Naprednjak napao Krizni štab! Više o tome OVDE.

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA