Najnovije

UHAPŠEN BIVŠI ŠEF DB! Planirao atentat na jermenskog premijera!

Jermenska služba državne bezbednosti privela je svog bivšeg šefa, lidera stranke Rodina, Artura Vanecjana zbog sumnje da je uzurpirao vlast i pripremao atentat na premijera Nikola Pašinjana, napisala je danas na svojoj Fejsbuk stranici njegova advokatica Lusine Sahakjan.

Nikol Pašinjan. (Foto: Sajt premijera Jermenije)

- Danas je Artur Vanecjan pozvan u istražno odeljenje Nacionalne službe bezbednosti i pritvoren - navela je Sahakjanova, preneo je TAS S.

- Vlasti su ga optužile na osnovu lažnih sumnji za uzurpiranje vlasti i pripremu ubistva Nikole Pašinjana - napisala je ona.

Premijer Jermenije Nikol Pašinjan smatra da je Jerevan pre godinu dana pristao da Azerbejdžanu vrati pet regiona oko Karabaha, situacija bi bila bolja nego sada, ali niko, uključujući i njega, nije ovo smatrao pravim putem.

„Kada vidimo u kakvoj smo situaciji sada, gledajući iza sebe, možemo reći da bi situacija bila bolja da smo pre godinu dana pristali na povratak pet regiona. Ali ko bi u Jermeniji poverovao da je to pravi put? Veoma mali broj ljudi, uključujući mene, ne bi poverovalo, jer je bilo mnogo neizvesnosti“, rekao je Pašinjan.

Počinje veliki marš za Trampa u Vašingtonu! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA