Najnovije

JERMENSKE BEZBEDNOSNE SLUŽBE IMAJU PUN RUKE POSLA: Osujećen pokušaj ubistva premijera, mnogi nezadovoljni prekidom rata!

Jermenska služba nacionalne bezbednosti izjavila je u subotu da je osujetila pokušaj atentata na premijera Nikoly Pašinjana od strane njegovih političkih protivnika.

Jermenska vojska (Ministarstvo odbrane Jermenije)

Jermenska služba nacionalne bezbednosti potvrdila je u izjavi da je „jedan od političkih protivnika koji se suprotstavio vladi zadržao veliki broj oružja, municije i eksploziva i postigao dogovor sa liderima partija koje deluju u Jermeniji i Arcahu da planiraju da preuzmu vlast i ubiju premijera“.

„Lideri partija, antivladini političari, njihove pristalice i bivši visoki zvaničnici pripremali su se za pokušaj atentata na državnika i uzurpiranje vlasti“, dodao je on.

Uveče 9. novembra, demonstranti su upali u sedište jermenske vlade u jermenskoj prestonici Jerevanu, nakon što je premijer Nikola Pašinjan u ponedeljak uveče potpisao sporazum sa liderima Azerbejdžana i Rusije u vezi sa prestankom neprijateljstava u Karabahu.

U ponedeljak su Jermenija i Azerbejdžan, pod pokroviteljstvom Rusije, potpisali sporazum o prekidu vatre u Arcahu, a Kremlj je saopštio da su ruski predsednik Vladimir Putin, njegov azerbejdžanski kolega Ilham Alijev i jermenski premijer Nikol Pašinjan potpisali zajedničku deklaraciju o prekidu vatre u Arcahu.

Da li neko prodaje naše telo za četvrtu fazu ispitivanja vakcine, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA