Najnovije

SRPSKA ZASTAVA NA PROTESTU U SRED VAŠINGTONA! Amerikanac razvio srpsku trobojku i kaže da za to ima dobar razlog! (VIDEO)

Hiljade pristalica predsednika Donalda Trampa juče su u Vašingtonu održale protest protiv, kako su naveli, "izborne krađe" na predsedničkim izborima.

Podrška Trampu i Srbiji. (Foto: Fejsbuk video)

Iako je ubeljivo najveću pažnju privukla kolona vozila predsednika Trampa koja je prošla kraj demonstranata na putu ka golf terenima u Virdžiniji, oku posmatrača nije promakla ni srpska trobojka koja se vijorila.

Naime, novinari VOA snimili su Amerikanca koji šeta gradom u rukama noseći srpsku i američku zastavu. Kada su ga upitali zašto je nosi, momak je imao nesvakidašnji odgovor.

- Zbog mnogih stvari koje je Bajden rekao o Srbima i srpskom narodu, da ih treba okupirati i staviti u koncentracione logore... - rekao je momak.

On je rekao da nije Srbin ali da poštuje i voli Srbiju jer je svestan sa čime se ona suočava.

Podsetimo, tokom protesta došlo je do sukoba Trampovih i Bajdenovih pristalica u kojima je povređeno više ljudi. Jedna osoba je ubodena nožem, 2 policajca su povređena i zaplenjeno je nekoliko komada vatrenog oružja.

Policija je privela 20 ljudi.

Funkcioner DF-a poslao poruku Krivokapiću! Više o tome OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA