Najnovije

"MI ĆEMO POMOĆI ALBANSKOM NARODU U NJIHOVOJ BORBI!" Ova zemlja će priznati nezavisnost lažne države za nekoliko nedelja!

Izraelski ambasador u Albaniji Noa Gal Gentler rekao je da će Izrael priznati terorističku tvorevinu Kosovo kao nezavisnu državu u roku od nekoliko nedelja, prenosi Zeri.

Albanija (Foto: Pixabay)

Počeli su pregovori između Izraela i (tzv.) Kosova, ali takođe između Izraela i Srbije. Biće potrebno još nekoliko nedelja da se postigne dogovor i uslediće otvaranje ambasade (tzv.) Kosova i Srbije u Jerusalimu – rekao je Gantler.

Upitan zašto je toliko važno da Izrael prizna (tzv.) Kosovo, on je rekao da je „to pitanje koje zahteva odgovor naroda (tzv.) Kosova, ali imamo simpatije prema albanskom narodu“.

– Moramo se potruditi da pomognemo vašem narodu. Mi smo to činili i bez priznanja u prošlosti, ali sa priznanjem će biti lakše – rekao je izraelski ambasador u Albaniji.

Prema njegovim rečima, veruje da se mogu izgraditi mostovi u ekonomiji, oblasti obrazovanja, kulturu.

– Gledajući zajedničku istoriju i videći izvanrednu hrabrost vašeg naroda u prošlosti, posebno u Drugom svetskom ratu, imamo osnovu za dobru saradnju – rekao je izraelski ambasador.

Pročitajte OVDE koji je plan rimokatoličke crkve za srpsku baštinu na Kosmetu!

Izvor: kosovo-online. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA