Najnovije

ŠOK! Nogo otkrio sa koje adrese u Beogradu je navodno menjan izborni rezultat u SAD! (VIDEO)

Političar Srđan Nogo za medije otkriva detalje o izbornim mahinacijama u SAD i dokle je stigla istraga.

Srđan Nogo. (Foto: Jutjub)

„U softveru je unapred instalirana izborna krađa za Bajdena, na svaka tri glasa za Trampa da dopišu i Bajdenu. Ali, pošto je Tramp osvojio čak 11 miliona glasova više nego prošli put, a toliko niko nije očekivao, u izbornoj noći su mašine morale da se kače na internet i da vrše dodatnu korekciju glasova u korist Bajdena. O tome se u SAD danima pričaju, zašto srpskim medijima ta priča nije zanimljiva? Mašine su se kačile sa adrese gde su i kancelarije televizije Nova S, Sport kluba, odnosno SBB-a čiji je vlasnik bivši direktor CIA Dejvid Petreus, koji poslednjih godina radi za Soroša, a partner Petreusa je Šolak. Kako onda Vučić i njegovi mediji, koji imaju zicer da zbog ovoga napadnu opoziciju i Đilasa, sada takođe ćute? Zato što su svi ista ekipa. Ta krađa iz Srbije ne može da prođe bez vlasti. Tu se najbolje vidi da svi rade za Soroša, duboku državu i globaliste, zato svi sad ćute. U SAD se trenutno dešava pravna borba. Američka vojska je zaplenila servere, vode se sudski postupci, guverner Arizone je odbio da proglasi rezultate izbora, u Nevadi je mnogo više glasalo nego što ima birača na spisku. Mnogo je svedoka, samo u Nevadi je preko 400 lica potpisalo overene izjave o izbornoj krađi, isto u Mičigenu. O tome će svedočiti pred Kongresom i na sudu. Potpredsednik i jedan od vlasnika Dominiona je usnimljen na skupu Antifa kako priča da će se lično pobrinuti da Tramp ne pobedi. Za dve nedelje će se sve raspetljati. Tramp će pobediti“, uveren je Nogo.

On je napravio zanimljivu paralelu između Bajdena i Gvaida u Venecueli i otkrio do sada nepoznate informacije.

„U Venecueli imamo Gvaida, samozvanog predsednika Venecuele, a prvi sam 2019. godine objavio da je Gvaido prošao obuku Kanvasa u Beogradu. Kanvas je prisutan i u SAD, radi na obojenim revolucijama, imali su proteste i 2016. u pokušaju da sabotiraju pobedu Trampa. To je Soroševa organizacija. Kanvas je uključen u obuku Antife. Gvaida čak i priznaju kao predsednika neke države, poput Španije i Nemačke, a one su čestitale i Bajdenu pobedu. Zanimljivo, serveri koji čuvaju glasove Amerikanaca na izborima nalaze se u Frankfurtu, a pripadaju španskoj firmi iz Barselone, povezane sa Bil Gejtsom. Znači, oni čuvaju na serverima u Frankfurtu glasove birača iz SAD i tek sad se taj skandal raspetljava uz veliku pompu. Ima još mnogo paralela između Bajdena i Gvaida. Svugde možete da nađete i srpsku vezu, a glavna je Dominion softver, koji je pisan u Srbiji. Sad zaposleni inženjeri brišu tragove sa interneta, gase profile, nestali su sa mreža, ali ne vredi im. Sa adrese bulevar Zorana Đinćića 108A su menjani rezultateti američkih izbora. Mašine glasačke su se kačile izborne noći sa te ip adrese, na toj lokaciji, otkriva ovaj političar.

Srđan Nogo je pričao i o trenutnoj situaciji na domaćoj političkoj sceni, o velikom pritisku vlasti na „frilensere“ i nezavisni IT sektor, o cenzuri jutjub kanala i problemima kroz koje nezavisne produkcije prolaze, o tome da se trenutno vodi rat između „učenika“ Bebe Popovića iz 2012. i Bebe Popovića 2019. godine, o pljačkama i mahinacijama vlastodržaca… Više pogledajte u video prilogu.

Boško Obradović osuo paljbu po Vučiću zbog objave smrti patrijarha Irineja! Više o tome OVDE.

Izvor: Srbin Info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA