Najnovije

DIKTATURA! Policija legitimiše i zadržava ljude koji nose transparent "Ko ne trubi taj je Vesić" (VIDEO)

Pripadnici policije legitimisali su aktiviste Stranke slobode i pravde na Dušanovačkom mostu u Beogradu, jer su razvili transparent "Ko ne trubi, taj je Vesić". Očigledno da je gradskim vlastima zasmetala akcija građana na Dušanovcu, koja je počela da se širi i u ostalim delovima grada.

Policajac legitimiše prisutne. (Foto: Jutjub)

Na snimku se vidi kako policija traži lične karte okupljenima koji su razvili transparente, dok ih oni pitaju po kom zakonu i na osnovu čega ih legitimišu, jer ne čine nikakvo krivično delo.

O akciji policije i njihovog legitimisanja građana oglasila se i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić. 

- Vesić poslao policiju na građane naoružane transparentom "Ko ne trubi, taj je Vesić"! Izdvojili sve aktiviste muškarce SSP i legitimišu ih bez ikakvog obrazloženja - napisala je Tepić.

Podsetimo, i pre nedelju dana, aktivisti SSP imali su istoimenu akciju na Dušanovačkom mostu, a onda su građani Srbije masovno prolazili auto-putem i svirali iz kola, pokazujući nezadovoljstvo i ogorčenost zamenikom gradonačelnika Beograda, odnosno svim onim što je uradio, a što ruži i ruši naš glavni grad.

Kasnije je nastavljeno i sa akcijom u ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari, što je takođe naišlo na reakcije građana koji su pokazali Vesiću šta zaista misle o njemu. U jednom momentu, čak je i vozilo Hitne pomoći počelo da trubi.

Goran Vesić, formalno drugi čovek prestonice, a u realnosti prvi, po uzoru na svog šefa se hvalio šta je sve uradio u Beogradu, međutim retko ko je zadovoljan njegovim dostignućem. Bilo je tu preslaganja kockica, rekonstrukcije rekonstruisanog Trga republike, raskopavanja Dorćola, katakombe na teritoriji opštine Stari grad, što je bio samo način da Vesić kazni građane ove opštine, koji su na lažnim izborima prezreli SNS i Aleksandra Vučića.

I stoga ne čudi što su svi oni koji su danas prolazili auto-putem sirenama jasno stavili do znanja šta misle o Goranu Vesiću.

Ruski avijatičari izveli najteži zadatak pri nestvarnoj brzini! Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA