Najnovije

STIGLI REZULTATI AUTOPSIJE! Zna se od čega je umro Maradona!

Svi čekaju nalaz autopsije, a istražitelji su nakon smrti legende rekli da nije bilo tragova nasilne smrti.

Maradona (Foto: Jutjub)

Posle detaljnog pregleda tela legendarnog fudbalera ustanovljeno je kako je preminuo od akutne, kongestivne i hronične srčane insuficijencije, koja je generisala akutni edem pluća, prema preliminarnom rezultatu obdukcije koja je obavljena u toku dana. Doktori su otkrili proširenu kardiomiopatiju, zdravstveno stanje u kom srčani mišić slabi i širi se te ne može da ispumpa  dovoljno krvi za ostatak tela.

Do tog zaključka došlo je čak šest zvaničnih lekara sudske medicine i ekspert u ime porodice, koji su radili na autopsiji.

Autopsija je trajala tri sata, obavljena je u bolnici u San Fernandu nakon čega je porodici rečeno od čega je konkretno preminuo El Pibe. Porodica je imala lekara koji je bio zadužen da prati i nadgleda postupak autopsije koji je trajao od 19.30 do 22.30. Javno ministarstvo San Isidro je pozvalo pet forenzičara koji su radili na obdukciji tela.

Učestvovali su direktor Sudsko-medicinskog korpusa San Isidro Federiko Korasaniti, njegov kolega iz pravosudnog odeljenja San Martin, direktor Odeljenja naučne policije policije Buenos Ajres i još dvoje forenzičara iz Korpusa sudske medicine, sudovi San Isidro.

Ovo su prvi rezultati studije koja će biti završena nakon rezultata toksikološke analize, a tada će biti utvrđeno potencijalno prisustvo alkohola ili nekih nedozvoljenih supstanca u organizmu.

Lučić tvrdi da je Amfilohije ubijen. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA