Najnovije

ISPLIVALI NOVI DETALJI O SMRTI MARADONE! Ove informacije frapirale su planetu!

Dva dana posle smrti El Pibea isplivali su novi detalji. Na obdukciji Maradone radilo je pet forenzičkih patologa i utvrđeno je da je umro od akutne, kongestivne i hronične srčane insuficijencije.

Maradona (Foto: Jutjub)

Ovaj problem je dalje generisao i akutni edem pluća, što je dovelo do tragičnog ishoda. Prvobitne informacije govorile su da ga je rođak Erera poslednji video, noć utorak na sredu, dok je u međuvremenu utvrđeno da je Maradona davao znake života i narednog jutra.

Naime, medicinski brat Rikardo obišao ga je u sredu oko 6.30 i tvrdi da je Maradona tada disao. Tokom autopsije utvrđeno je da je Maradona umro u sredu oko podne, dakle oko šest sati pošto je poslednja osoba videla da daje znake života.

Zanimljivo je da je Maradona pre smrti rekao prijateljima da želi da ga "balsamuju i izlože navijačima", što se na kraju naravno nije desilo...

- Kada je spomenuta ideja statue, Maradona je rekao "ne, hoću da me balsamuju" - rekao je njegov prijatelj novinar Martin Arevalo uz dodatak da je "El Pibe" tako želeo da zauvek ostane sa navijačima, ali njegova porodica nije potvrdila ove priče i odlučila se za klasičnu sahranu.

Cela Marakana je aplaudirala kad je Maradona dao ovaj gol Zvezdi. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA