Najnovije

MASOVNI PROTESTI U SKOPLJU: Zaev prešao crvenu liniju i rasprodaje Severnu Makedoniju (VIDEO)

Opozicija u Severnoj Makedoniji danas je u Skoplju organizovala protest zahtevajući ostavku premijera Zorana Zaeva pod motom "Zaev ostavka - sloboda narodu".

VMRO-DPMNE (Foto: Jutjub)

Predsednik VMRO-DPMNE Hristijan Mickoski pozvao je građane na masovne proteste, jer kaže da postoje informacije da Zaev ovih dana "prodaje" Severnu Makedoniju.

- Za ovu bitku su potrebni ljudi. Mladi i stari, muško i žensko, trebalo bi da se usude i suprotstave se sada. Posle će biti prekasno - rekao je Mickoski, prenose makedonski mediji.

Opoziciona makedonska partija VMRO-DPMNE protestovala je u i četvrtak uveče kolonom automobila u Skoplju zbog, kako su saopštili, zaštite nacionalnih crvenih linija, poslednje linije odbrane makedonskog identiteta.

VMRO-DPMNE je pozvao ljude da protestuju protiv nacionalne politike Zorana Zaeva i vlade, koji su, kako navode, spremni da rasprodaju makedonske nacionalne interese.

Od učesnika u protestu je zatražio da poštuju zaštitne mere uvedene zbog virusa korona, uključujući držanje distanci i nošenje maski, kako bi se zaštitilo javno zdravlje.

Kome su Turci veća braća, Srbima ili Bošnjacima, saznajte OVDE.

Izvor: SRNA

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA