Najnovije

SIRENE NA SVE STRANE: "Vesiću, Beograd te ne voli" (VIDEO)

Goran Vesić ovih dana je mogao da oslušne šta građani Beograda misle o njemu. Zaglušujuće sirene nisu svakako muzika za uši (večitog) zamenika gradonačelnika. Ali kako radi u Beogradu - boljoj reakciji nije ni mogao da se nada.

Goran Vesić (Foto: Jutjub)

Iako Vesić o sebi i svemu onome što je uradio u prestonici ima visoko mišljenje, isti stav ne dele i građani, koji su tokom akcije koju je sprovela Stranka slobode i pravde jasno pokazali šta misle o njegovom sakaćenju Beograda.

Na nekoliko različitih lokacija je prethodnih dana postavljan transparent "Ko ne trubi, taj je Vesić", a vozači su odgovarali - sirenama iz automobila. E, sad, on se zbog toga naljutio, pa je slao policiju da legitimiše učesnike ove akcije. Ali, nije ništa vredelo - bunt građana ne može da se zaustavi.

Vesiću su trubili, mahali, ablendovali, "pozdravljali" ga na Dušanovcu, Autokomandi, mostarskoj petlji, Gazeli, u Dimitrija Tucovića... Sve je to bio odgovor funkcioneru SNS na urušavanje, rušenje, ubijanje Beograda.

Zaključak jasan: "Vesiću, Beograd te ne voli", što su u novom video snimku objavili i iz Stranke slobode i pravde, a uz to i dodali:

Niko ne želi da bude Vesić!

I zaista, na osnovu reakcije vozača, niko ne želi da se poistoveti sa zamenikom gradonačelnika Beograda. Vesiću, Beograd je rekao svoje…

Situacija je katastrofalna, zakasnilo se sa merama, više o tome OVDE!

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA