Najnovije

DRITAN ABAZOVIĆ OTVORENO: Amfilohijev odlazak je veliki gubitak za CG! Milo se sprema da politički aterira!

Nakon izbora u Crnoj Gori, Dritan Abazović nametnuo se kao jedna od centralnih figura velikih promena koje nastupaju u politici ove zemlje. Lider Građanske inicijative URA, Dritan Abazović, jasno je naglasio šta je to što se očekuje od nove vlade, nakon izbora.

Dritan Abazović. (Foto: Jutjub)

- Mi smo se od početka zalagali za sastav ekspertske vlade, kako bi najbolji stručnjaci iz svojih oblasti pomogli ovu tešku situaciju u kojoj se Crna Gora našla. Građani su 30. avgusta glasali za promene i ja bih najviše voleo da nova vlada upravo odiše tim promenama. Istinski da odiše, to znači da prezentujemo nova lica, mislim da CG može da pošalje snažnu poruku sastavljanjem ekspertske vlade.

- Dajemo previše na značaju Đukanoviću, koji je, samim tim što je izgubio izbore i zakazao novi kongres, verovatno je odlučio da politički potpuno aterira - naveo je Dritan, ograđujući se da je u pitanju pretpostavka, a ne informacija. Dritan je naveo da je jedini fokus sada na tome da se ispravi šteta koju je Milov režim napravio.

Dritan je odlazak Amfilohija naveo kao veliki gubitak za Crnu Goru i za pravoslavne vernike. Ne mislim da će se politički kurs promeniti zbog toga. Politiku treba izmestiti u civilne političke institucije, a veru u verske institucije i tome svi treba da težimo - zaključio je on.

Tramp i Bajden poslali poslednje otrovne poruke pred izbore! Više o tome OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA