Najnovije

NAJŽEŠĆE SE*S AKCIJE: Filipov polni organ videla cela Srbija, o uzdasima ove zadrugarke se priča i dalje, Mina opet pokazala šta zna! (VIDEO 18+)

Kroz velelepno imanje i Belu kuću je prošlo mnogo zadrugara - neki od njih su podigli veliku prašinu, dok su drugi prošli nezapaženo, ali ono što uvek izazove reakciju javnosti su seksualni odnosi među učesnicima.

Vrele scene u rijalitiju (Foto: Jutjub)

Iz sezone u sezonu zadrugari sve slobodniji kada su seksualni odnosi u pitanju, pa se svaki novi video željno iščekuje. 

Jedan od nezaboravnih trenutaka kada su "snimci za odrasle" u pitanju jeste kada su Milica Kemez i Filip Đukić bili u Zadruzi 3.

Naime, oni su se u izolaciji su se strasno ljubili i razmenjivali nežnosti, pa je u jednom trenutku njemu ispao polni organ, a njoj se video deo grudi.

Strasti su se rasplamsale, a ovo dvoje zadrugara su završili ispod pokrivača i krenuli sa vrelom akcijom.


Ovo dvoje zadrugara smo imali prilike da gledamo mnogo puta tokom njihovih se*sualnih odnosa.

Naravno, sa ovog spiska se ne može izostaviti najkotroverzniji par i onaj koji je izazavao najveću pažnju javnosti - Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola.

I pored brojnih Miljaninih obećanja da više "nikada" neće sa Zolom, svaki naredni put kada završe ispod jorgana je sve burnije.

Gledaoci su imali priliku da 2019. godine vide vrele akcije pred kamerama, a najviše se pričalo o onoj koju su imali Miki Đuričić i Suzana Perović.

Neke rijaliti učesnice prevarile su svoje partnere, a iz intimnih odnosa „izrodile“ su se i veze.

Sećate se dvadesetjednogodišnja Lea Šekarić ćerke naše reprezentativke u streljaštvu Jasne Šekarić, je pre ulaska u "Zadrugu" rekla da ima dečka i da je zaljubljena u njega, ali je izgleda vrlo brzo to zaboravila.

Naime, Lea se upustila se u romansu s bivšim manekenom Radetom Lazićem, te ga je jednom prilikom i "ručno zadovoljila".

Odnos između Mine Vrbaški i Vladimira Tomovića iz Zadruge u Zadrugu je sve turbulentniji, a njihove "akcije" se ne zaboravljaju. 

O seksu Mikija i Nadežde se i dalje priča. Oni definitivno nisu birali ni vreme, a ni mesto pa se njihova akcija odigrala u ekonomskom delu dvorišta i imali nikad žešći seks na Uskrs.

O odnosim Tome, Paule, Frana i Sanje se priča poslednjih dana, a ono što bi se izdvojilo je svakako trenutak uzavrelih strasti između lepe Hrtvatice i Tome Panića. 

Poslednji seks odigrao se baš pre neko veče u hotelskoj sobi. I njega možete pogledati OVDE. Mina i Car su se konačno opustili i prepustila strastima. 

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA