Najnovije

PRETNJA PO OPSTANAK REPUBLIKE SRPSKE: Zašto su Sjedinjene države na ivici građanskog rata? (VIDEO)

„Povratak klintonista bi značio i pretnju po opstanak Republike Srpske, ponovno jačanje pritisaka i ucena Srbije zbog Kosova, te nakazne tvorevine bazirane na drogi, zločinima, kriminalu“...

Aleksandar Pavić (Ilustracija: Jutjub)

„Ja otvoreno navijam za Trampa. Moji roditelji na Floridi su glasali za njega! Brat mi je poslao fotografiju glasačkog lisića“, rekao je, otvoreno, u „Srpskom svijetu“ Aleksandar Pavić, politikolog, objašnjavajući genezu urušavanja SAD pod liberalnim konceptom , preokret koji se desio u ekonomiji, punu zaposlenost, povratak vojnika iz različitih ratišta u svetu dolaskom Trampa i očitu instrumentalizaciju pandemije korone i nestanka svih Trampovih postignuća, uz stravičnu medijsku blokadu aktuelnog predsednika SAD.

Gost „Srpskog svijeta“ je objasnio ko bi zaista vladao u slučaju Bajdenove pobede, šta bi to značilo za globalne odnose, za Rusiju, Kinu, Nemačku, ali i šta za nas, kao i za same temeljne vrednosti američkog društva, ugroženog jačanjem rasizma, etničkih sukoba, enormnim naoružanjem.

„Povratak klintonista bi značio i pretnju po opstanak Republike Srpske, ponovno jačanje pritisaka i ucena Srbije zbog Kosova, te nakazne tvorevine bazirane na drogi, zločinima, kriminalu“…

Ovo je samo delić najzanimljivijih teza iz „Srpskog svijeta“ o kojima je u svom dvosatnom gostovanju govorio Aleksandar Pavić, politikolog.

Kako zvuči kada Ceca ispali redenik, poslušajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA