Najnovije

SRBIJA U KANDŽAMA KORONE Nema mesta koji nije žarište, a ovde je najdramatičnije!

Nakon novog šoka da je u Srbiji zaraženo 2,677 osoba, sve će iznenaditi i podatak da korona divlja po Srbiji pa u novom presku za gradove nemamo dobre vesti - više nije samo Beograd žarište, gotovo da nema grada u kojem nema veliki broj novozaraženih!

Korona virus. (Foto: pixabay. com)

U našem glavnom gradu zaraženo je u prethodnih 24 sata 40 odsto od ukupnog broja, što je kada se pretvori u brojke 1.084 pacijenata.

Na neslavnom drugom mestu nalazi se Kragujevac gde je za samo jedan dan registrovano čak 230 novih slučajeva, dok je na trećem mestu Novi Sad sa 213.

Sledi aljevo koje je u svakom talasu korona žarište sa 87 novih slučajeva, dok je u Zrenjaninu registrovano 58. Jednog manje ima Kraljevo gde ih je 57, dok je u Šapcu zabeleženo nova 42 slučaja.

U Nišu, najvećem gradu na jugu Srbije zabeležen je 41 novi slučaj, Loznica ima 32 novozaražena, a Zaječar 30, kao i Pančevo, dk ostali gradovi imaju manje od toga.

Podsećamo, u poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 11.192 osoba, od čega je pozitivno 2.677 osoba. Nažalost, preminulo je još 9 ljudi.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u zdravstvenim ustanovama u Srbiji nalazi se 77 pacijenta.

Izraelski funkcioner upozorio da bi sa pobedom Bajdena Izrael postao poprište sukoba! Više o tome OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA