Najnovije

NOGO OTKRIVA: Evo zašto Tramp još prve noći nije proglasio ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Političar Srđan Nogo je komentarisao trenutnu situaciju u SAD, pošto je Si-En-En proglasio DŽo Bajdena za pobednika izbora i brojni svetski poliitčari su potrčali da mu čestitaju iako se brojanje nije završilo, izborna komisija se nije javila, a advokati Republikanaca su izneli brojne dokaze krađe izbora i podneli ih sudu.

Srđan Nogo. (Foto: Jutjub)

„Tramp za sada vuče odlične poteze i vidi se da vlada situacijom. On je predsednik koji je dobio ubedljivo najviše glasova u istoriji Amerike, a protiv sebe je imao neviđenu medijski torturu i establišment duboke države. Jasno da će se ovi izbori rešavati na sudu i na ulici, a Amerika posle ovih izbora neće biti ista. Uveren sam da će Tramp uspeti da odbrani svoju ubedljivu pobedu. Srpski narod je 30 godina najveća žrtva tih globalista i injhovih laži, protiv kojih se bori sada Tramp, zato je ovo i borba Srba. Ono što je najbitnije je da je Tramp uspeo do kraja da razobliči medije i krađe izbora u Americi i celom svetu. Kad mi kažemo da Vučić krade izbori, svetska javnost to ne čuje, a sada svi vide kako se to radi i šta rade mediji“, kaže Nogo.

On je otkrio da je softver koji krade glasove Trampa i pripisuje Bajdenu, što su čak i posmatrači zvanično priznali, rađen u Srbiji.

„Bajden je ukrao 30 miliona glasova, čak i beskućnicima su vadili lične karte da glasaju za njega. Uklanjali su glasove za Trampa, a za Bajdena su sad se otkriva glasali mrtvi i deca. Čak su i sami priznali grešku u softveru koji je glasove za Trampa prebacio na Bajdena. Isti softver je svuda obračunavao glasove, a rađen je u Srbiji, u Beogradu. Bojan Đorđević je zakonski zastupnik. Suvlasnici te kompanije su povezani sa fondacijom Klinton i vrhom Demokratske stranke poput Nensi Pelosi. Privatni sektor u Americi je za Trampa, nisu to Vučićevi sendvičari iz državnih službi da brane režim. Demokrate se i plaše jer je narod uz Trampa, a on celoj američkoj javnosti pokazuje šta se radi. Prvu noć je mogao da proglasi pobedu, ali nije hteo jer je Antifa već bila na ulicama spremna da pravi haos. Izbegao je tu zamku, tu planiranu obojenu revoluciju gde bi ga obarali kao diktatora. Sada ide sa pozicije žrtve krađe izbora i dokazaće da su demokrate ukrale milione glasova. Na sudu će ih razobličiti. Mediji u SAD i u svetu sad vrše nenormalan pritisak, isto i Vučićevi tabloidi kao i oni u Hrvatskoj, ali svi argumenti su na Trampovoj strani“, kaže Nogo.

Šta je još ispričao u vezi post izborne situacije u SAD, pogledajte u video prilogu, a obavezno pričitajte u donjem linku i eksluzivne dokaze Srđana Noga o krađi putem softvera u Beogradu.

Bajden i promena spoljne politike SAD! Više o tome OVDE.

Izvor: Srbin Info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA