Najnovije

OSVOJILA JE SRCA SVIMA ŠIROM BIVŠE JUGOSLAVIJE: Tatjana je napustila Srbiju i udala se za Italijana, a evo kako danas izgleda (VIDEO)

Tatjana Pujin osvajala je muška srca kao najlepša glumica tog vremena, a u ulozi seksipilne Lidije u kultnom filmu "Mi nismo anđeli" našla se upravo ona.

Tatjana Pujin (Foto: Jutjub)

Krajem osamdesetih i početkom devedesetih momci su uzdisali za Tatjanom Pujin, dok je i mlađi znaju kao malu Irenu iz “Oktoberfesta”, Tanju iz “Hajde da se volimo”, seksi medicinsku sestru iz “Suludih godina”, Lolu iz “Špijuna na štiklama”, a mnogi i po ulozi Ciganovićeve ćerke u “Boljem životu“... Važila je za jednu od naših najlepših glumica.

Tanja se devedesetih preselila u Italiju, zbog rata, ali i ljubavi prema jednom Italijanu za kojeg se i udala.

-Đulio i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja s početka devedesetih godina, otprilike baš u ono vreme kada su u našoj zemlji započinjali razni nemili događaji. Neko vreme smo se družili, vodila sam ga na brojne beogradske žurke, na mnogima sam ga čak i zaboravljala, da bih nešto kasnije otišla s njim u Italiju. Živela sam tamo nekoliko meseci i ponovo se vratila u Beograd. Rekla sam mu: „Đulio, sve je sjajno, ali ja prosto ne mogu ovde da se uklopim.“ Potom sam doživela razna razočaranja u ljude oko sebe, u sve ono što se tih godina dešavalo. Raspad bivše Jugoslavije, a samim tim i udaljavanje od dragih ljudi doživela sam šokantno. Vrlo brzo sam donela odluku, spakovala stvari i otišla. Tada sam imala dvadeset i četiri godine - ispričala je glumica u jednom intervjuu.

Kako se priseća, prelomni trenutak bio je kad su "tenkovi izašli na ulice, a ja sam trčala u pozorište kod Branka Kockice da igram predstavu. To je za mene tada bio kraj jer mi je bilo poražavajuće da to doživim u 21. veku."

Danas ima 54 godine, živi u Rimu, putuje i snima dokumentarce. I dalje je udata za čoveka svojih snova, nemaju dece. Ima svoju bašticu u kojoj uzgaja organsko povrće i voli da kuva. Gluma joj, kaže, ne nedostaje.

Izvor. Glas Javnosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA