Najnovije

MILO JE OTAC SRBIJE: Desio mu se narod (VIDEO)

Novinarstvo, onako kako su nas starije učili – ne postoji.

Milo Đukanović (Ilustracija: Jutjub/Pravda)

“Trebalo im je trideset godina da od ljudi pokušaju da naprave idiote. Uveli su ih u ratove, osiromašili, obespravili, duhovno obogaljili i onda sa njima možeš da radiš šta hoćeš, ocenio je postkomunistički period u „Srpskom svetu“ književnik, satiričar i glavni i odgovorni urednik „Ježa“ Radivoje Lale Bojičić.

Beranac rodom, do poslednjeg trenutka se zalagao za očuvanje zajedničke države, ali danas smatra najzdravijim da živimo u dve različite države.

„Milo je, posle Karađorđa, drugi otac Srbije. Da nas nije odvojio, Srbija nikada ne bi bila samostalna“, kaže Radivoje Bojičić i dodaje da je logično što je protest počeo u Beranama blokadom puta jer je taj kraj zapostavljen, uništen, upropašćen„, kazao je.

Prema njegovim rečima, on se malo zaigrao.

„Do tada se bavio raznim nepočinstvima: uzme malo duvana, malo druge, zaradi neku lovu, a onda mu je dunulo da uzme crkve! Ni manje ni više. I desio mu se narod“, kaže gost „Srpskog svijeta“, dodajući da novoj vladi treba dati šansu i da je glavna zvezda mladi i obrazovani Dritan Abazović ili dr Itan“.

„Neke beogradske dame su se oglasile parolom “Dritane, oženi me“, što dovoljno govori o atraktivnosti mladog političara, kaže Lale Bojičić.

Novinarstvo, onako kako su nas starije učili – ne postoji. Vrhunski novinari nemaju šta da jedu. Sve ostalo je u tabloidima“, kritičan je Lale Bojičić objašnjavajući da ne voli preterano da ga ima na televiziji:

Neki to vole. Evo, znam jednog koji se i u pola sata dnevnika pojavi po nekoliko puta“, kaže on i veli da nije kritičan prema tajkunima jer nas oni hrane, oblače, daju po 300 evra mesečno, a ako smo baš dobri, dobijemo i celih 350 evra.

Šta je odlučio krizni štab, saznajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA