Najnovije

OGLASIO SE KNEŽEVIĆ: Brutalna poruka biznismena upućena Milu Đukanoviću!

Oglasio se predsednik Atlas grupe Duško Knežević.

Duško Knežević. (Foto: Jutjub)

- Ja sam preko svojih međunarodnih kontakata znao da je Milo Đukanović izgubio podršku zapadnih saveznika, posebno zbog problema visoke korupcije u Crnoj Gori i organizovanog kriminala. O tim problemima sam pisao u prethodnom periodu i Stejt dipartmentu, i Forin ofisu i Evropskoj komisiji, a Evropska komisija je u svoj izvještaj o napretku uvrstila snimak "Koverte" kao primer visoke korupcije. To je i pročitao premijer Zdravko Krivokapić, u ekspozeu koji je imao u parlamentu - kazao je Duško Knežević, predsednik Atlas grupe.

Podsetio je i da su mu ukinute međunarodne poternice koje je raspisao SDT što je bio znak da je Đukanović pušten niz vodu.

Nada se, kako kaže, da će brzo doći u Crnu Goru.

- Kao što sam rekao Đukanoviću, jedan od nas dvojice mora ići u zatvor. Mislim da u Crnoj Gori ne može biti mira i demokratije dok je Đukanović na vlasti. Sistem kriminalne hobotnice treba demontirati, posebno što Đukanović nije nikakav poštovani političar, nego političar upleten u brojne kriminalne poslove. Nema šta da se priča sa Milivojem Katnićem i Ivicom Stankovićem, nego da se smisle legalna rešenja da se sistem kriminalne hobotnice demontira što pre - rekao je on.

Organizator demonstracija u Tirani pobegao mrtvačkim kolima kod prijatelja terorista na Kosmet! Više o tome OVDE.

Izvor: borba.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA