Najnovije

RAKOVIĆ POCEPAO KRIVOKAPIĆEV SPORAZUM: On je antisrpski i ništavan (VIDEO)

U jutarnjem programu Televizije Pink gosti su jutros bili dr Aleksandar Raković, Andrija Mandić i DŽevad Galijašević. Teme su bile pretnje Srbima u Crnoj Gori i Republici Srpskoj. Prema evidenciji Televizije Pink, ova emisija bila je to jutros najgledanija u Republici Srbiji.

Ništavni sporazum (Foto: Jutjub)

Tom prilikom Raković je pocepao faksimil Krivokapićevog septembarskog sporazuma budući da je antisrpski, a i ništavan je jer neke tačke nisu ni ispoštovane. Na primjer, iako stoji da neće biti revanšizma, politički revanšizam se sprovodi prema činiocima koalicija „Za budućnost Crne Gore“ i „Mir je naša nacija“ budući da nisu uvaženi dogovori s njima. Dalje, iako stoji da će manjine biti deo vlasti, one nisu uključene u rad vlade.

Pošto se iz tog postizbornog sporazuma o namerama sprovode samo antisrpske tačke da se neće vratiti simboli Kraljevine Crne Gore (crveno-plavo-bela srpska trobojka i dvoglavi orao Nemanjića) kao i da se neće povući priznanje takozvanog „Kosova“ što je za Republiku Srbiju okupirana teritorija, Raković je kazao da je mišljenje čitavog srpskog naroda kako je taj sporazum štetan po Srbe i da ga treba dodatno učiniti ništavim.

O novom napadu na svetinje u Crnoj Gori pročitajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA