Najnovije

DESNIČARI U VRANJU FORMIRALI ODBORNIČKU GRUPU! Najavljeno zajedničko delovanje (FOTO)

Vranje je prvi grad u kome je ova politička opcija napravila u gradskoj skupštini novu odborničku grupu. Vranjski odbor Srpske Desnice je na osnivanju brojao dva odbornika, da bi vrlo brzo potom još dva odbornika odlučilo da zastupa Srpsku Desnicu u Skupštini grada Vranja. Udruživanjem sa  Milošem Simićem iz Srpske narodne partije dogovoreno je zajedničko delovanje u okviru iste odborničke grupe koja se od danas u Skupštini grada Vranja zove: odbornička grupa Srpske Desnice.

Članovi Srpske Desnice u Vranju (Foto: Srpska Desnica)

Odbornici Miše Vacića su napravili pravu pometnju u Vranju, s obzirom na to da je Srpska Desnica galopirajuće osvojila simpatije i poverenje naroda, što je potvrđeno sa više od 400 delegata na osnivačkoj skupštini Srpske Desnice u Vranju.

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić istakao je da je formiranje odborničke grupe očekivano, i da uskoro očekuje još odbornika koji će osnažiti Srpsku Desnicu. Jasan je cilj desnice da na narednim izborima pokaže svoju snagu u narodu i bude partner u vlasti.
„Već sam najavio buđenje Srpstva, svitanje Srbije na proleće. Mi smo konstruktivna opozicija sa jasnim i jedinstvenim programom. Narod u nama prepoznaje jedinu kredibilnu nacionalnu opciju, u nama prepoznaju svoju budućnost, stabilnost i budućnost svoje dece.“, kazao je Vacić.

Priština čini sve da postigne da nema srpskog glasa! Više o tome OVDE.

Izvor: nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA