Najnovije

RUSIJA IMA NAORUŽANJE BEZ PREMCA: Putin otkrio glavni adut vojne sile! (VIDEO)

Ruski poredsednik Vladimir Putin naložio je danas Ministarstvu odbrane da se postara da oružane snage ni u čemu ne budu inferiornije od drugih armija u najrazvijenijim zemaljama, ali i istakao da Rusija ima naoružanje bez premca u svetu, pre svega kada je reč o hipersoničnom oružju.

Vladimir Putin/Pancir S. (Foto: mil.ru/pravda.rs)

- Ukoliko ne kaskamo za drugima, nećemo morati ništa ni da tražimo od njih. Hteo bih da vas zamolim da se posvetite tom poslu koji uopšte nije rutinski, iako i u vojsci postoji rutina. Ali, rutina ne bi smela da vam zamuti širu sliku. Uspesi koje smo postigli tokom prethodnih godina ni na koji način ne znače da smemo da se zaustavimo - poručio je ruski predsednik.

Naglasio je da je glavni zadatak Ministarstva odbrane da odbrambeni sitem zemlje održava u odgovarajućem stanju, preneo TAS.

- Od suštinskog je značaja da stalno imamo na umu da nauka i inžinjerstvo napreduju velikom brzinom. Važno je da ne previdimo nešto, da pomno pratimo kakve se mogućnosti otvaraju u procesu razvitka koji je pred nama. Ne smemo podleći samozadovoljstvu. Ipak, mi kažemo, i ja to kažem s ponosom - imamo naoružanje bez premca u svetu, pre svega kada je reč o hipersoničnom oružju - zaključio je ruski predsednik Vladimir Putin. 

Ko upravlja ruskim bankama? Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA