Najnovije

UHAPŠENI MIGRANTI IZ PRIHVATNOG CENTRA U BOGOVAĐI! Devojku na silu terali da poljubi prostirku za klanjanje (VIDEO)

Migranti koji su juče napravili haos u Bogovađi kod Lajkovca kada su terali devojku da ljudi prostirku za klanjanje uhapšeni su danas.

Incident u prihvatnom centru (Foto: Jutjub)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su osumnjičene migrante nasilnike, i oni će uz krivičnu prijavu biti predati tužiocu. 

Podsetimo, na društvenim mrežama kruži skandalozan snimak iz migrantskog kampa u Bogovađi kod Lajkovca, na kom se vide migranati kako vandalističkim urlicima primoravaju radnicu kampa, koja je slučajno nagazila prostirku za molitvu, da je poljubi i na taj način se izvini svima.

Naime, jedan od migranata koji se pripremao za molitvu izašao je u hodnik u kom je pružio prostirku. U tom trenutku je kroz uzani hodnik pokušala da prođe i devojka zaposlena u Komesarijatu i kako nije bilo mesta, radnica je slučajno nagazila na nju, kako bi došla do drugih soba.

Nastao je opšti haos. Migranti su organizovali pobunu, izbezumljenu ženu opkolili, te se dovodi u pitanje šta bi bilo da u međuvremenu nije naišlo obezbeđenje kao i kolega iz komeserijata koji su uspeli da rulju izvuku napolje.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA