Najnovije

DR ALEK RAČIĆ: Krizni štab čine lobisti farmako mafije, Vučić podlegao namerama svetskih moćnika (VIDEO)

U emisiji "Intervju" na TV Slavija dr Alek Račić je rekao zašto je i kada podržao Aleksandra Vučića. To se desilo samo onda kad je najavio da će nabaviti hlorokin i pokrenuti proizvodnju leka kod nas i to da pravi Galenika ali je on od toga odustao i podlegao namerama svetskih moćnika i Kriznog štaba.

Alek Račić (Foto: Jutjub)

- Danas je farmakomafija uspela da preuzme sve ne samo zdravstvo. Čovek koji bi mogao da nas spase iz ove situacije je doktor Nestorović kada bi on bio ministar. Danas su lobi grupe toliko jake da i tad pitanje da li bi uspeo sa time da se izbori. Takvi ljudi kakvi sad rade u zdravstvu bi u normalnoj zemlji a i kod nas dok smo bili ozbilja država misteriozno nestajali, a danas oni ni ne kriju da pored toga što rade u zdravstvu imaju i platu od stranih multinacionalnih kompanija. Praktično oni služe samo kao lobisti tih moćnika i agenti strane farmakomafije – kaže dr Račić.

On kaže da su Srbija i Pakistan prvi na udaru farmako mafije za testiranje vakcina, a verovatno će biti i druge zemlje u kojima su te lobi grupe jake.

- Posledice toga nećemo samo mi imati već i generacije koje dolaze. Svi lekari sa kojima je razgovarao imaju nameru da pobegnu najčešće na Zapad kad ovaj haos prođe, a neki i pre jer su svesni šta nas čeka – dodaje Račić.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA