Najnovije

KRSTIĆ SE POGUBIO! Vučićev megafon nazvao Mariniku "potpunom budalom"

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, iznela je sinoć ispred bolnice u Batajnici informacije koje se ne mogu čuti na Javnom servisu, i odmah postala meta Vučićevog branioca i glasnogovornika Nebojše Krstića.

Nebojša Krstić. (Foto: Jutjub)

Da Krstić nema mere u blaćenju što opozicije, što svih onih koji misle svojom glavom, i da mu ništa nije sveto pokazuje i jučerašnja prozivka Igora Jurića čija je ćerka silovana i ubijena i sumnja u njegovu borbu protiv pedofilije, kao i prozivka dr Radeta Panića, koji je u svakodnevnoj borbi sa koronavirusom i koji se na dnevnom nivou bori da pomogne i spasi što više ljudi.

Samozvani marketinški stručnjak, nekada prvi čovek Borisa Tadića, danas glavni tumač svih naprednjačkih problema, osuo je paljbu po Mariniki Tepić, i nazvao je "potpunom budalom".

- Zamislite da Bi-Bi-Si u Londonu, ispred neke tamošnje kovid bolnice, dovede potpunu budalu, iz stranke koja nema 3%, i svakodnevno joj da prostor da iznosu najužasnije laži o bolnici i lekarima koji u njoj rade. Možete li to da zamislite? Ni ja - napisao je Krstić.

A onda je za nju rekao i da je "profesionalni lažov".

- Tepić bila ispred kovid bolnice?!?!?!? Ma stvarno!!!!!? Znam ljude koji su unutra po 8 sati dnevno. Zašto nekog od njih pitate, nego ovog profesionalnog lažova - napisao je.

Podsetimo, Tepić je sinoć ispred kovid bolnice u Batajnici rekla da joj je vozač u Hitnoj pomoći rekao da pacijente više nema gde da ostavlja, i da ih po instrukcijama načelnika drže u vozilu do daljnjeg.

- Ako bude novi teži slučaj, samo ih dodajemo. Trenutno ih imam šestoro. LJudi povraćaju u ovoj kutiji pozadi" - navela je Tepić reči radnika Hitne pomoći, ali i rekla da je zdravstveni sistem pukao i iznela sve ono o čemu RTS ne obaveštava.

Ovaj događaj preti da tektonski uzdrma pravoslavni svet! Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA