Najnovije

FEJSBUK BRIŠE "NEPODOBNE"!? Poslanici ukinuli lični profil bez ikakvog objašnjenja! Šta se krije iza ovoga?

Iako niste narodni poslanik, verujemo da ovako nešto može da se dogodi i Vama. Naime, ukoliko ste dugogodišnji korisnik društvene mreže Fejsbuk, bez banovanja vam mogu ukinuti i izbrisati profil! Naime, to se dogodilo jednoj poslanici u srpskoj Narodnoj skupštini.

Fejsbuk (Foto: pixabay. com)

- Ja sam Aleksandra Čabraja, narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije i književni prevodilac sa više stotina objavljenih dela. Pet godina imala sam lični Fejsbuk profil na kojem sam, zajedno sa dve stranice koje vodim, imala preko pet hiljada pratilaca. Sve to nestalo je u jednom trenutku juče kada mi je profil bez ikakvog obrazloženja onemogućen i izbrisan iako za tih pet godina na njemu nikada nisam objavila nijednu ružnu reč, nijednu neistinitu pa čak ni poluistinitu informaciju, napisala je u svom blogu.

- Kako se to desilo? Veoma jednostavno. U jednom trenutku Fejsbuk mi je, navodno zbog bezbednosne provere, zatražio moju ličnu fotografiju koju sam odmah poslala. Nakon toga, jednostavno više nisam mogla da se ulogujem na svoj profil ni sa računara, ni sa telefona. Što je najgore, istovremeno sam izbačena i sa aplikacije mesindžer kao i naravno onemogućena da pristupim stranicama koje vodim.
Želim još jednom da naglasim da nikada nisam objavila nijednu jedinu ružnu reč a kamo li neistinitu informaciju. Za razliku od brojnih kolega i koleginica političara nikada se nisam "hvalila" svojom ugroženošću, pa ipak sam ućutkana onako kako niko od njih nikada nije. 
Mislim da jednostavno nije normalno da se ovako nešto dogodi jednom korisniku koji ima profil pod svojim punim imenom i prezimenom i sa svojom fotografijom i koji NIKADA nije prekršio pravila Fejsbuka, a kamo li jednom narodnom poslaniku. Brojne moje kolege žale se da im je onemogućen pristup medijima, iako su svakodnevno u njima. Ja sam u medijima prisutna daleko manje, ali ipak očigledno predstavljam toliu smetnju da je bilo neophodno ugasiti i moj lični profil. Molim vas da ovaj post šerujete, jer je to jedini način da se čuje istina! napisala je Čabraja.

Pročitajte OVDE   sve o novom SNS skandalu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA