Najnovije

NIK KEJV RASPRODAO PREMIJUM ULAZNICE: Publika se priprema za spektakl godine! (VIDEO)

Nakon što je pre desetak dana na svom blogu “The Red Hand Files” odgovorio na pitanje frontmenu srpskog kaver benda, interesovanje za koncert Nik Kejva se udvostručilo, tako da je za samo nekoliko dana rasprodata premijum kategorija ulaznica za njihov predstojeći nastup 4. juna u Štark Areni.

Nik Kejv (Foto: DŽejson Vilijamson)

Podsetimo da je poslednji koncert legendarnog benda 2017. u Beogradu bio rasprodat i da se tražila karta više, tako da nije iznenađujuće što je i ovaj put interesovanje veliko i što je već popunjen veliki deo dvorane, iako je do koncerta ostalo još 4 meseca.

Komentari publike na Fejsbuk iventu “Nick Kave and The Bad Seeds in Belgrade” ukazuju na to da svi poštovaoci ovog legendarnog muzičara ne mogu da dočekaju koncert i da će se po svemu sudeći i ovaj put tražiti karta više.

“Kada samo pomislim na predstojeći koncert, sav se naježim. Jedva čekam... Želim da zažmurim i da odlutam, daleko! VAUU!”, jedan je od komentara na fejsbuk stranici  u vezi sa predstojećim koncertom.

Ulaznice za predstojeći koncert Nik Kejva mogu se nabaviti na svim Tiket Vižn prodajnim mestima ili na linku www. tickets. rs

Pročitajte OVDE   koje to još svetske face uskoro gostuju u Beogradu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA