Najnovije

BOGATA BIOSKOPSKA PONUDA SINEPLEKSA: Premijere i pokloni za "Horor noć" i "Dan zaljubljenih" (VIDEO)

Na repertoaru Sinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks UŠĆE Šoping Centar i Sinepleks BIG Beograd bioskopa za period od 13. do 19. februara nalazi se pet novih naslova i dva događaja.

Plakat za ostrvo fantazija (Foto: Sinepleks)

Za početak biće obradovani ljubitelji popularne SEGA igrice, ali i glumca DŽima Kerija.

,,Sonikov film”

– „Sonikov film“ je igrana, akciona avantura, komedija, inspirisana svetski poznatom i popularnom SEGA igricom, u kojoj je glavni junak svetloplavi jež. Radnja filma prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovekom Tomom (DŽejms Marsden). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika (DŽim Keri), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svetom. U filmu takođe glumi i Tika Sampter i Ben Švarc koji je Soniku pozajmio glas.

,,Ostrvo fantazija”

- U Blumhausovom novom osvrtu na Ostrvo fantazija, zagonetni Gospodin Roark čini da se tajni snovi njegovih srećnih gostiju ostvare u luksuznom, ali zabačenom tropskom odmaralištu. Međutim, kada se fantazije pretvore u noćne more, gosti su primorani da razreše misterije ostrva kako bi ga napustili živi.
 

Horor najt

Zabačeno tropsko ostrvo liči na fenomenalnu ideju za odmor, međutim, jedan četvrtak, konkretno 13. februar doneće nam Horor najt (noć) događaj u Sinepleks bioskope, uz ideju o idealnom, relaksirajućem odmoru. Svi članovi Sinepleks bonus kluba uz kupljenu ulaznicu za Horor najt i film ,,Ostrvo fantazija” ostvariće dodatnih 1000 bonus bodova na svojoj Sinepleks kartici.

,,Ema”

– Omiljena komedija DŽejn Ostin o potrazi za svojim savršenim parom i srećom do kraja života, stiže nam u novoj, predivnoj filmskoj adaptaciji. Lepa, pametna i bogata, Ema Vudhaus, je kao nemirna matica za mali uspavani grad u kome živi. Ovo je blistava satira društva i odrastanja, u kojoj Ema mora proći kroz donošenje pogrešnih odluka u izboru udvarača, kako bi pronašla ljubav koja je oduvek bila tu.

,,Tomazo”

- Priča o američkom umetniku koji živi u Rimu sa svojom mlađom supruom, Evropljankom Niki i njihovom trogodišnjom ćerkom Didi. Abel Ferara postavlja pitanje da li ostareli i namučeni reditelj može da nađe sreću u ulozi supruga i oca. Pitanje muči i glavnog junaka Tomaza koga Ferara predstavlja s nežnošću i razumevanjem, a Vilijam Defo ga igra brilijantno i otvoreno. Kako se autor i junak pitaju, tako i publika treba da postavi pitanje da li joj je potreban još jedan film o požudnom, grešnom, a genijalnom reditelju u poznijim godinama – Tomazova posvećenost sopstvenom duhu i Ferarina opširna studija karaktera daju pozitivan odgovor.

,,Led 2”

- Šta se tačno dešava u onom delu bajki nakon venčanja princa i princeze kada kažu „živeli su srećno do kraja života“? Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ove ledene bajke – Nađa, prvakinja u umetnčkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvek promeniti njihove živote...

Sinepleks Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je uvek romantičan, ali ovaj Sinepleks Dan zaljubljenih će se izdvojiti od ostalih. Uz premijeru najromantičnijeg filma godine, filma „Led 2“,  posetioci Sinepleks bioskopa prepustiće se svetu ljubavi, čemu će svakako doprineti i brojni pokloni. Za početak, vinarija Aleksić zagolicaće vam čula svojim kvalitetnim vinima. Kozmetika Afrodita obradovaće po 5 dama u svakom bioskopu poklon paketom svoje sjajne kozmetike, kako bi naše dame uvek sijale kao da su zaljubljene. Vulkan izdavaštvo darovaće po 3 predivne ljubavne priče za posetioce naših bioskopa, da i posle filma ostanu u romantičnom raspoloženju. Dok budete gledali film, moći ćete da uživate i uz Čipsi koji će polovinu častiti omiljenim grickalicama. Posetioci u Sinepleks UŠĆE Šoping Centar bioskopu će i u petak a i tokom vikenda moći da uživaju u zanimljivoj aktivaciji koju je spremio Čipsi i da osvoje zanimljive nagrade zahvaljujući svom znanju i snalažljivosti. Svaka dama želi da na ovaj dan izgleda što lepše, a uz MAK šminku to će biti veoma lako. U Sinepleks UŠĆE Šoping Centar bioskopu, dame će moći da iskuse kako je to kada vas šminkaju pravi profesionalci, a po jedan poklon paket najboljih proizvoda za usne obradovaće nekoga u ostalim Sinepleks bioskopima. Uz šminku uvek ide i dobra frizura, a profesionalci iz salona Češalj i makaze obezbedili su po 10 vaučera za feniranje za goste u Sinepleks bioskopima u Beogradu. U Sinepleks UŠĆE Šoping Centar bioskopu, Red Bul će možda nekome dati krila da svojoj simpatiji izjavi ljubav.

PročitajeOVDE  šta se to značajno dešava u Narodnom muzeju i Narodnom pozorištu uskoro.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA