Najnovije

NE BIRAJU REČI! CRNOGORSKI MINISTAR ODBRANE: Vulin je nacista!

Ministar odbrane Crne Gore, Predrag Bošković, izjavio je da to što se njegov srpski kolega Aleksandar Vulin, kako kaže, stavio u red svih anticrnogorskih elemenata, koji dolaze iz Srbije, i koji su oličeni u Demokratskom frontu, to je Vulinova stvar.

Aleksandar Vulin (Foto: Jutjub)

- Ako to ne smeta državnim organima Srbije, onda ne smeta ni nama - kazao je Bošković novinarima u Briselu, preneo je portal RTCG pozivajući se na Minu.

On je rekao da je to dobar pokazatelj Crnoj Gori kako i na koji način treba da se odredi.

- Neverovato je i Crna Gora to nikada sebi ne bi dozvolila da lične i porodične tragedije koristi u političke svrhe, radi sticanja jeftinih političkih poena - rekao je Bošković i dodao da je ministar Vulin, kako kaže, "na taj način pokazao da mu ništa nije sveto niti drži do digniteta".

Smatra da je Vulinove izjave na najbolji način demantovao srpski ambasador u Crnoj Gori, Vladimir Božović.

Bošković je za ponašanje srpskog kolege tokom posete Crnoj Gori rekao da je "tragikomično i predstavlja politički performans".

Ministar Vulin je sa srpskom delegacijom položio juče venac na grob bivšeg saveznog ministra odbrane Pavla Bulatovića u Gornjim Rovcima.

Kaže i da bi sve ono što, kako je rekao, radi i izjavljuje Vulin u poslednje vreme "bilo smešno" da nije u pitanju ministar odbrane države Srbije.

- Ovako je tragikomično i njegov nacionalsocijalizam, koji isijava u poslednje vreme, najviše škodi interesima Srbije. Tako je i ovaj politički performans, koji je juče izvodio po Crnoj Gori - kazao je Bošković.

Bošković je rekao da će se Crna Gora uvek ponašati u skladu sa zakonom i Ustavom.

Crna Gora, kaže, poštuje i državu Srbiju i svaki njen državni organ, pa čak i u situaciji kao u poneđeljak ili prethodnih meseci kada "Vulin i njemu slični predstavnici ne poštuju ni nas, ni naše zakone ni uobičajnu diplomatsku praksu“.

Srpska Desnica posetila borca sa Košara koji živi u mestu Srednji Del! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA