Najnovije

“SVE ŠTO DAMO OVIM LJUDSKIM VELIČINAMA JE PREMALO!“ Srpska Desnica posetila borca sa Košara koji živi u mestu Srednji Del (FOTO)

Članovi Gradskog odbora Srpske Desnice u Vranju, posetili su borca sa Košara Gorana Cvetkovića koji živi u mestu Srednji Del, dvadesetak kilometara od Vranja.

Košare, Kosmet, Srbija (Foto: Jutjub)

Rukovodstvo GrO Srpske Desnice u Vranju, kada je čulo životnu priču ovog ratnog veterana i koliko mu je pomoć neophodna, odmah je pokrenulo akciju da mu se pomogne. Doniran mu je motokultivator i paketi osnovnih životnih namirnica. Takođe je i jedan od ciljeva Srpske Desnice – da se zalaže za poboljšanje statusa ratnih veterana.

Posted by Srpska Desnica Vranje on Wednesday, February 12, 2020

Borcu sa Košara, Goranu Cvetkoviću koji živi sa svojim roditeljima, suprugom i troje dece, motokultivator mnogo znači jer će mu znatno olakšati poslove na imanju. Ličnu priču ovog čoveka, prožetu traumama prošlosti, ali nažalost i sadašnjosti, teško je dočarati.

Posted by Srpska Desnica Vranje on Wednesday, February 12, 2020

Ovo je samo mali gest, jer sve što damo ovim ljudskim veličinama, premalo je. Srpska Desnica će se snažno zalagati da se pitanje ratnih veterana i institucionalno reši, da se najzad definiše status borca, i uveravamo, da ovi heroji neće biti zaboravljeni.

Posted by Srpska Desnica Vranje on Wednesday, February 12, 2020

Posle SAD i Nemačka traži ukidanje taksi? Više o tome OVDE.

Izvor: Nacionalist

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA