Najnovije

Vesna Veizović: Kako sa Vučićem da spasimo svetinje u Crnoj Gori, kada je u Srbiji potopio Valjevsku Gračanicu! (Video)

Vesna Veizović urednik i novinar Vaseljenske TV bila je gost emisije u produkciji Helm Kast kanala.

Vesna Veizović (Foto: Helm Kast)

Vesna Veizović naglašava da postoji saradnja između Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića i da joj je dovoljan dokaz to što dok traju litije Aleksandar Vučić potpisuje mali Šengen i za to vreme je sa Milom Đukanovićem. Izjava Vučića da se ne treba mešati u pitanje i dešavanja u Crnoj Gori nije na mestu jer se radi o imovini Srpske Pravoslavne Crvke, mada kako braniti našu imovinu u Crnoj Gori i Kosovu kad nismo odbranili ni Valjevsku Gračanicu već smo je potopili.

Pravih i rodoljubivih i suverenističkih snaga u Srbiji nema, ako pogledamo šta je DOS pričao dok je bio na vlasti Aleksandar vučić samo nastavlja njihovu politiku, i ne treba zaboraviti da je Briselski Sporazum započeo jedan od lidera SZS Borko Stefanović tako da Vesna Veizović i ne vidi razliku između SNS i SZS. Takođe dodaje da su se neke desničarske snage, prodale ili samovoljno pridružile SNS-u.

Vesna Veizović uopšte nije začuđena da da će pokret 1 od 5 miliona izaći na izbore i ako su u pitanju deca koja malo poznaju politiku, naglašavajući da i ovi koji su sad u politici i vlasti takođe ne znaju ništa o politici pa kaže šta može znati ministar policije o policiji kad to nije njegova struka, šta zna vojni ministar koji nije ni služio vojsku, naši političari ne znaju ništa i time se i ne razlikuju od pokreta 1 od 5 miliona.

Snaga Srbije bi trebala da bude omladina koju političari na razne načine ispraćaju iz zemlje i to one najbolje, a ostaju ovde koji u rijaliti programima traže svoje heroje stvaraju idole od njih i žele da budu kao oni. Takođe loš uticaj na još mlađe generacije imaju takozvani Jutuberi, influenseri koji ništa pametno ne mogu ponuditi deci, sve se vrti oko materijalnog a nema nigde duhovnog ili kulturnog programa koji bi privukao decu.

Što se tiče Kosova i Metohije ako se potpiše priznanje te lažne države nestaće i Srbija, jedino pravo rešenje za Vesnu Veizović je zamrznuti konflikt. Potpis na nezavisnost Kosova i Metohije bi sigurno vodio ka odvajanju Juga Srbije, Raške i Vojvodine gde bi ostali na Beogradskom pašaluku ako nam i to ostave. Spas Srbije leži u povratku Bogu i tradiciji jer nam samo Bog može pomoći.

Šta je još Vesna Veizović rekla pogledajte u videu produkcije Helm Kast:

Više od 60 terorista ubijeno u vazdušnim udarima! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: vaseljenska.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA