Najnovije

Bili Ajliš objavila pesmu za novi Bondov film "Nije vreme za umiranje"! (VIDEO)

Petostruka dobitnica Gremija, Bili Ajliš, danas je objavila svoju novu pesmu NIJE VREME ZA UMIRANJE, zvaničnu naslovnu numeru za predstojeći film o DŽejmsu Bondu!

Bili Ajliš (Foto: Taramount)

Pesmu je producirao njen brat Fineas, takođe dobitnik Gremi nagrade, zajedno sa Stivenom Lipsonom, dok su orkestralni aranžman uradiili Hans Zimer i Met Dankli, a gitarista je DŽoni Mar. Pesma “Nije vreme za umiranje” plasirana je u susret bioskopskom startu filma, 2. aprila ove godine.

Osamnaestogodišnja pevačica je najmlađi umetnik koji je i pisao i izvodio naslovnu numeru za film o DŽejmsu Bondu i izvodiće je uživo po prvi put, zajedno sa Fineasom i specijalnim gostima Hansom Zimerom i DŽonijem Marom u Londonu 18. februara u okviru Brit Awardsa.

 

Mlada pevačica je izjavila: "Lud je osećaj biti deo svega ovoga. Biti u prilici da napišeš naslovnu pesmu za film koji je deo tako legendarnog serijala, velika je čast. Ovo je najkul franšiza koja je ikada postojala. Još uvek sam u šoku". NJen brat Fineas je dodao: "Celog života sam maštao da napišem pesmu za film o Bondu. Veoma smo srećni na prilici da imamo udela u ovako legendarnoj franšizi".
 
Na veliko zadovoljstvo svih fanova franšize i legendarnog agenta 007, od danas od 15 časova u prodaji su karte za film "Nije vreme za umiranje", koji u naše bioskope stiže 2. aprila! Iskoristite trenutak, ne oklevajte, budite prvi koji će nabaviti karte za ovaj svetski filmski spektakl i uživajte u svemu što samo DŽejms Bond može da nam pruži!

U filmu “NIJE VREME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. NJegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Pročitajte OVDE  sve o novoj ulogi Viljema Defoa.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA