Najnovije

"NE POZNAJEMO STRAH!": Srpska desnica održala miting u Šapcu „Protiv izdajničke vlasti – za domaćinski Šabac!“ (FOTO)

Srpska Desnica održala je patriotski, protestni miting u Šapcu pod nazivom „Protiv izdajničke vlasti – za domaćinski Šabac!“

Sa mitinga Srpske Desnice u Šapcu (Foto: fejsbuk)

Oko 500 srpskih desničara, rodoljuba i nacionalista iskazalo je nezadovoljstvo aktuelnom vladajućom strukturom u gradu, na čelu sa Nebojšom Zelenovićem.

Uoči, kako je istaknuto, zakonski odobrenog mitinga, Srpska Desnica suočila se sa represijom nad svojim članstvom i simpatizerima, naglasili su u svom izveštaju i dodali:

- Stara Zelenovićeva politika zastrašivanja ljudi i zloupotreba policije podsećala je na zlokobnu „Sablju“ iz „najžućih“ dana petooktobarske demonokratije. Brojne ljude policajci su onemogućili da priđu zoni održavanja skupa, a tri mladića uhapšena pre mitinga smeštena su u pritvor kao opomena drugima! Srpska Desnica upozorava srpsku javnost da je ovo jedan od snažnih argumenata u prilog našoj tezi da u Srbiji derivati DOS ne treba politički da prežive ni na nivou mesne zajednice. Povratak ovako podlih političkih opcija može radovati samo krajnje antisrpski nastrojene elemente i neobaveštenu javnost koju sistematski truju mediji! Na nama je da se borimo da istina dođe u svaku srpsku kuću i srce, potrebna je pojačana aktivnost svih srpskih rodoljuba i sabiranje nacionalista uz Srpsku Desnicu kao vodeću stranku desnog, patriotskog bloka!

Pojava lidera Srpske Desnice Miše Vacića na mitingu burno je pozdravljena stotinama glasova podrške, aplauzima i upaljenim bakljama u znak dobrodošlice u Šabac! On se obratio odlučnom porukom da Srpska Desnica ne poznaje strah pred, kako je naglasio, siledžijskim postupcima Nebojše Zelenovića i vrha šabačke policije koju je korumpirao.

„Policajci su naša braća, ali oni malobrojni koji izvršavaju nelegalne zahteve Zelenovića, naći će se na istom mestu sa njim kada padne žuta klika na predstojećim izborima, a to je zatvor!“

Predsednik Srpske Desnice čestitajući državni praznik Sretenje podsetio je da je Karađorđe na ovaj veliki datum otpočeo borbu za oslobođenje Srbije od Turaka.

„Dve godine nakon početka Karađorđeve bune, na obližnjem Mišaru srpska vojska je junački potukla 40. 000 turskih janičara iz Bosne koji su nasrnuli na srpsku slobodu i čast! Sa ovog mesta kažem Zelenoviću da će za dva meseca biti potučen politički od vas ovde okupljenih, od većinske i patriotske Srbije koja će se definitivno obračunati sa izdajničkim ostacima žute vlasti.“

– poručio je Miša Vacić.

(Foto: Fejsbuk strana Srpske Desnice)

„Srbiju ne mogu pobediti strahom i ne mogu da pobede srpski narod koji dobro zna da je Zelenović samo marioneta Dušana Petrovića, jednog od perjanica žute mašine koju moramo srpski i složno potopiti u aprilu!“

Vođa Srpske Desnice pozvao je Šapčane da poverenje daju iskrenim nacionalistima koji će se zaista boriti za bolji Šabac i bogatu Mačvu, za one kojima je Srbija i srpski nacionalni interes na prvom mestu.

„Izdajnicima srpskog naroda približava se politički kraj, oni to veoma dobro znaju i u svojim poslednjim trzajima uništavaju dokaze koji će policiji omogućiti da dokaže sva njihova zlodela! Dosovci su danas u Šapcu maltretirali ljude i uhapsili trojicu naših članova, takva taktika neće im pomoći u neminovnom političkom padu na izborima!“

– izjavio je Miša Vacić! Često prekidan aplauzima i uzvicima podrške, na kraju protesta je pozvao Šapčane da krenu prema policijskoj stanici kako bi zahtevali slobodu za uhapšene mlade desničare.

Na patriotskom mitingu u Šapcu prisutnima su se ranije obratili Željko Urošević predsednik Gradskog odbora Srpske Desnice Šabac, Branislav Puhalo predsednik Saveta za bezbednost i profesor Miroslav Radovanović, potpredsednik Političkog saveta Srpske Desnice.

Pročitajte OVDE   ko se to raspada po šavovima.

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA