Najnovije

SANDA RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Opozicija će imati novu šansu na izborima 2022. godine (VIDEO)

Potpredsednice Narodne stranke Sanda Rašković–Ivić izjavila je da je plan opozicije Savez za Srbiju da posle 27. aprila i izbora koji su raspisani da nastavi da objašnjava narodu razloge za bojkot, da drži tribune i razgovara sa građanima i da će nova šansa za opoziciju biti predsednički izbori 2022. godine.

Potpredsednice Narodne stranke Sanda Rašković–Ivić (Foto: Jutjub)

“Ne verujem da će Vučić raspisati izbore posle godinu dana, ali za dve nas čekaju predsednički izbori , do kada treba izvršiti pritisak na vlast da tada uz predsedničke budu raspisani i parlamentarni izbori. To će biti nova šansa za opoziciju”, rekla je Rašković – Ivić, gostujući u emisiji “Skeniranje” u produkciji HelmKasta.

Ona je  naglasila da su i predstavnici evroparlamentaraca kazali da se mora razgovarati i sa opozicijom koja je najavila bojkot.

Glavni i odgovorni urednik nedeljnika “Svedok” Vladan Dinić ocenio je da se opozicija koja je najavila bojkot “moli u pogrešnoj crkvi” i da su evroparlamentarci svojim ponašanjem pokazali da njih ne interesuje taj deo opozicije .

Vladan Dinić (Foto: Jutjub)

“Oni nemaju nikakvu ni finansijsku ni medijsku podršku. I ti mediji koji ih podržavaju dižu ruke, jer je ta družina neozbiljna. Ne možete da dođete do Đilasa, do Jeremića, oni misle da su Bogom dani. Da sam ja nešto u tom Savezu išao bih od kuće do kuće, od stana do stana i izašao bih na izbore. Niko od vas ne može da kaže – mi nismo izašli, nisu bili dobri uslovi. Ko vam je kriv što niste izašli? Uslovi nikada nisu bili dobri. Kao čovek koji je često na ulici i razgovara s ljudima mogu da vam kažem da su ljudi besni i ogorčeni, sve teže žive, a svaki dan ih neko laže da žive u blagostanju, a vi im uskraćujete mogućnost da glasaju za neku promenu”, rekao je Dinić.

Dinić je istakao da je problem u tome što se u “sistemu ništa ne menja i što smao jedni druge nasleđuju” I dodao da niko iz Saveza za Srbiju nije ubedljiv da mu je stalo do promene sistema, već samo do puke smene vlasti.

“Ukoliko tako bude, evo ja vam obećavam da više neću biti u tom Savezu, ako bude kao što ste Vi rekli Diniću”, rekla je Rašković –Ivić i dodala da hoće da veruje da su neki iz opozicije “možda neku lekciju i naučili”.

Dinić je kazao da “srpski narod kakav god da je zaslužuje i bolju vlast i bolju opoziciju”.

“Vučić je loš, ali ova opozicija je još gora. Oni nemaju nikakav plan ni strategiju. Okupili su oko sebe one koji ništa ne znaju, napravili su zatvoren krug i uzdaju se u Evropu, koju uopšte ne zanimaju. Problem je što njih nikoga ne zanima narod, ni vlast ,ni opoziciju”, ocenio je Dinić.

Govoreći o napadima vlasti na Đilasa, Dinić je kazao da su “ to prazne priče” i da stvarno ima neke istine u tome da je, kako vlast tvrdi , “Đilas ukrao te neke silne pare , morali bi da pokrenu predistražni postupak, ali zato se sudi u “Informeru”, “Srpskom telegrafu” i sličnima”.

Autor i voditelj emisije je Olivera Milivojčević.

Koji migrant želi da živi pod Vučićem i da mota kablove za 200 evra?! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA