Najnovije

BRITANSKI ANALITIČAR: Vučić jedan od najodvratnijih srpskih izdajnika, sa kriminalcima sa KiM traži način za povlačenje Srbije

Britanski analitičar dr Markus Papadopulos je prokomentarisao Vučićevu politiku o KiM precizirajući da se radi o nedvosmislenoj izdaji srpske pokrajine.

Vučić (Foto: Jutjub)

"Kosovo je Srbija. Tu činjenicu zanemarili su Vučić i srpska elita, uključujući i "opoziciju". Vučić se sastao sa liderima organizovanog kriminala u Prištini i šefovima NATO i EU da razgovaraju o tome kako se Srbija može odvojiti od kolevke srpske civilizacije" napisao je Papadopulos na Tviteru.

On takođe ukazuje na to da je Kosovo i Metohija sveta srpska zemlja "Srbski Jerusalim će jednog dana biti očišćen od trgovaca organima, trgovaca drogom, trgovaca oružjem, ekstremista, NATO-a i svih drugih kriminalnih grupa" naveo je Papadopulos. Nešto kasnije je dodao:

"Srbi su se borili protiv islamizma u Bosni i na Kosovu i Metohiji u vreme kada većina ljudi na svetu nikada nije čula za Al Kaidu i Osamu bin Ladena. Ali zato što je danas Srbija klijent američke države (poslušnik), Srbija je postala saveznik islamista. Dakle, Srbija mora samu sebe da oslobodi"zaključuje ovaj politički analitičar.

On je dodao da je ambasada Amerike u Beogradu, navela pro-zapadnu elitu u Srbiji da prodaju oružje islamistima i tako od nje napravila saveznika islamskih terorista.

"Američku ambasadu u Beogradu moraju pomno pratiti Srbi, jer američki operativci mogu da napuste zgradu kako bi podstakli nasilje, a onda okriviti demonstrante kao način da dođu do Vučićeve pomoći. Amerika je majka svih neprijatelja Srbiji i Srbima" direktan je Papadopulos povodom aktuelnih dešavanja u Srbiji.

O Vučiću je ukratko prokomentarisao kako je on "jedan od najodvratnijih izdajnika i kolaboracionista koje je Srbija ikada poznavala u svojoj istoriji. On, i ostatak srpske elite, moraju dobiti kartu u jednom pravcu do zatvora, dok se pro-zapadni sistem u Srbiji mora zbaciti i uništiti" nedvosmislena je pouka i poruka ovog uvaženog antiimperijalističkog analitičara. 

Papadopulos je već ranije govorio o pogubnosti politike koju Vučić vodi naglašavajući svu razmeru ne samo loše politike već i dramatično neljudskog odnosa prema Kosovu i Metohiji i srpskom narodu koje Vučić pokazuje:

"Vučić bi iskoristio nasilje na severu Kosova kako bi rekao stoičkom ali iscrpljenom srpskom narodu da bi to moglo dovesti do još jednog rata, pa ako bi priznanje Kosova kao nezavisnog, dok bi sever na pokrajine povratio, sprečilo rat, onda bi to bilo u interesu Srba. Ne zaboravimo da, ako bi Vučić iskreno brinuo o Kosovu i Metohiji, nikada, nikada, nikada ne bi angažovao Tonija Blera kao jednog od njegovih savetnika i pozvao ga u Beograd. Bler je, doslovno, srpski ubica i naći će se na dnu srpske istorije kao jedan od najvećih neprijatelja sa kojima se suočio srpski narod. Jedini put kada bi se Vučić trebao sresti sa Blerom trebalo bi da bude pred Sudom u Beogradu, gde će bivšem britanskom premijeru biti suđeno za ubistvo Srba, uključujući i ubistvo srpske dece. Ali avaj, Vučić ne gaji nikakav interes za kolevku srpske civilizacije – Kosova i Metohije – i brine se samo za ogromno bogatstvo koje je akumulirao iz Vašingtona i Brisela zbog čuvanja Srbije kao roba Zapada."

Da li je ovo evropska država koja će prva povući priznanje Kosova? Jedna je od ključnih članica EU i NATO. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: KM novine

Bonus video

 

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Da se ne zaboravi: Martovski pogrom nad Srbima na Kosovu 2004

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA