Najnovije

POVRATAK VEŠTICE: Hilari Klinton će postati potpredsednik SAD ako milijarder Majkl Blumberg pobedi Trampa!

Američki mediji tvrde da se Hilari Klinton vraća na glavnu scenu nacionalne politike.

Hilari Klinton (Foto: Ria)

Tvrde da će je predsednički kandidat – milijarder Makl Blumberg – uzeti za potpredsednika države. Ako sam, naravno, uspe da uđe u Belu kuću.

Blumbergov štab ovo još nije potvrdio, ali nije ni demantovao. Reakcija može značiti:  i da se o toj kombinaciji upravo pregovara ili da je sve već faktički dogovoreno.

Neki procenjuju da je dogovoreno ne obelodanjuje da bi Blumberg imao veće šanse da dobiju nominaciju Demokratske partije za predsednika SAD.

Bilo kako bilo, uticajni američki portal Politico objavio je da se Blumberg odlučio „kad su sondaže (izbornih šansi) zatvorenog tipa pokazale da bi par Blumberg-Klinton na samim predsedničkim izborima bio „moćna sila“.

Blumberg i Klintonova imaju bliske političke poglede i pripadaju faktički istom segmentu Damokratske partije, a tvrdi se da mu ona znatno poboljšava izglede da se domogne Bele kuće.

U celoj situaciji su od značaja i tri bočne okolnosti: da DŽo Bajden ima sve manje šanse da se izbori za nominaciju Demokratske partije za predsednika SAD, da Blumberga preko 40 bivših saradnica optužuje za seksualno spopadanje, a da Hilari u SAD važi za ljutu feministkinju.

Ako cela kombinacija prođe, Klintonova bi bila prva žena u istoriji SAD na položaju potpredsednika države. A mnogi su ubeđeni da će ona – ako joj se to posreći – faktički upravljati Amerikom.

Ne samo u slučaju da se 78-godišnjem Blumbergu iznenada – u toku mandata – pogorša zdravstveno stanje…

EU sve bliža Rusiji i Kini, SAD apsolutno protiv!   Pročitajte OVDE  sve detalje.

Izvor: fakti. org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA