Najnovije

SABLJAR: Kakva lustracija? Pustili smo da se pacovi ponovo nakote! A trebalo ih je sve potrovati! (VIDEO)

- Kakva lustracija, trebalo je potrovati sve, vrte se ista imena već 30 godina, ne može niko da uspe novi, bila je promena vlasti ali nije i promena sistema koja se nikada nije dogodila.. trebalo je potrovati sve.. otrovi, genocid..., kaže Nebojša Simeunović Sabljar u novoj emisiji "Promentej" TV produkcije TV Helm Kast.

Nebojša Simeunović Sabljar (Foto: Jutjub)

- Situacija se neće specijalno promeniti posle izbora, uveren je sagovornik koga su pre nekoliko godina privodili zbog majice, a o čemu se to radilo, saznaćete ukoliko pogledate video.

On kaže i da aktuelan režim očigledno ide na varijantu da naprave takozvane izbore, da bi i bukvalno napravili stanje u parlamentu da rade šta hoće, jer neće biti nikakve opozicije i nastaviće da sprovode sve što imaju u planu bez da ih neko u tome sprečava.

- Dovoljno je što su smanjili cenzus na tri odsto sa pet ljudi i onda će sve stranke koje su male ući u parlament i radit šta im se kaže,a ko im fale glasovi odradiće to DB na neku foru. Napraviće prividno stanje demokratije. Bojkot je put ka nekim normalnim izborima, nema šta drugo, možemo da učestvujemo u tom cirkusu ili ne. Ne treba im uopšte davati zbnačaj, izbori sami po sebi nemaju nikakav legitimitet, rekao je Sabljar.

A šta je još zanimljivo rekao, pogledajte u videu.

Pročitajte OVDE   ko kaže, neka Vučićevi sateliti idu na izbore, Dveri će ostati dosledne bojkotu!

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA