Najnovije

SPAVALA JE SA 4 MUŠKARCA DNEVNO, A ŽIVOT JOJ JE ZATIM POSTAO HOROR: Javnost ostala bez teksta posle ove ispovesti

Frenki Konsidine bila je zavisna o seksu do te mere da je ponekad spavala i s po četiri muškarca dnevno. U ispovesti koja je uzburkala javnost, priznala je da nije mogla normalno da funkcioniše ako nije znala da će sigurno dobiti svoju, kako je rekla, "sledeću dozu seksa". Takav način života negativno je uticao na njen posao, međuljudske odnose, ali i na psihofizičko zdravlje.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Frenki danas ima 28. godina, a u prošlosti je bolovala od depresije, različitih seksualno prenosivih bolesti, a ostala je i trudna bez da je znala ko je otac njenog deteta. Naime, ona je često izostajala sa posla pod izgovorom da je bolesna, a sve zbog seksa. Sveukupno je spavala sa više od 130 muškaraca, a onda je saznala da ima dijagnozu - zavisnost o seksu.

Dok nije saznala da je njeno stanje stvarno i priznato medicinsko stanje, mislila je da potrebu za seksom ima zbog trauma uzrokovanih ranim razdvajanjem roditelja ili niskog samopouzdanja što se fizičkog izgleda tiče. Kaže da je sve počelo sa 13 godina, kad su joj se rastali roditelji. Tad bi odlazila na internet i tražila ljude s kojim je mogla da razgovara. S 14 je izgubila nevinost i ušla u prvu dužu vezu, ali kaže da nije mogla da bude verna.

Nekoliko godina kasnije, kad joj je majka preminula, to je eskaliralo. Odustala je od fakulteta i u naredne tri godine spavala je sa 80 muškaraca. Kaže da je u tim odnosima rešavala tugu zbog gubitka mame. U jednom periodu života spavala je i s četiri muškarca dnevno, ali ni to joj nije bilo dovoljno.

- Jednog vikenda 2012. otišla sam u Brajton na rođendan. Upoznala sam jednog tipa, došao je u moju hotelsku sobu i imali smo seks. Sutradan sam bila kod mehaničara da mi pregleda automobil. Spavala sam s njim i njegovim prijateljem, a kasnije te večeri spavala sam s nekim drugim tipom - ispričala je ona.

Prema sopstvenom priznanju, nije koristila zaštitu pa je bolovala i od hlamidije i od HPV-a. Zatrudnela je s 22 godine. Nije znala ko je otac, pa je odlučila da abortira.

Iste godine upoznala je muškarca na Tinderu sa kojim je započela vezu i 2018. godine je sa njim dobila ćerku. Veza je brzo pukla, ali Frenki je nakon toga odlučila da posetiti psihologa. Tad su joj dijagnostifikovana zavisnost od seksa, prenosi Indeks.

- Olakšanje koje sam tad osetila bilo je neverovatno. Shvatila sam da to nije moja krivica. Shvatila sam da ima još ljudi poput mene i koji se boje da govore o tome - rekla je ona, naglašavajući da svojom pričom želi da pomogne da se s tog stanja skine stigma.

Svaka zdrava ljubavna veza treba da ima ovih 7 vrsta seksa. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA