Najnovije

STRAŠNO! Hrvati likuju li likuju: Izlazak našeg novog filma naišao na nacionalističke provokacije od strane komšija (VIDEO)

Beograd već dugi niz godina nosi epitet 'party' destinacije Balkana. Provod u 'gradu greha', kako ga mnogi nazivaju, zagarantovan je pa se o odličnom noćnom provodu u Beogradu priča danima nakon.

4 ruže (Foto: Jutjub)

Debitantski film "4 ruže", reditelja Vasilija Nikitovića, upravo donosi priču o noćnom provodu u Beogradu.

Hrvatski mediji, uvidevši da će film biti uskoro pušten u bioskope, uveliko likuju i u svojim naslovima neretko bez navodnika navode Beograd kao grad greha. Takođe, navodnici se ne stavljaju ni kada se spominju "pokvareni grad".

Mi, u svakom slučaju preporučujemo ovu novinu koja će vrlo skoro početi da se emituje na svim bioskopskim platnima. Premijera u Zagrebu će biti 25. februara, dakle danas.

Velika glumačka imena u filmu "4 ruže" donose nam priču jednog običnog čoveka kog su privukla svetla velegrada sa svim svojim čarima i porocima, kroz koju otkrivamo dileme i ideje s kojima se svako od nas susretne pre ili kasnije. Šule u Beograd dolazi iz provincije i već prvog dana uz posao osiguranja u lokalnom klubu, dobija nadimak Tarzan. U želji da bude deo gradske ekipe, on postaje "momak za sve". Ispunjava svaki zahtev nadređenih, a ne odbija ni poslove s one strane zakona. Čitav njegov život vrti se oko lokala u kom će upoznati galeriju autentičnih gradskih likova. Kada na beogradske ulice padne noć, klub "4 ruže" otvoriće svoja vrata. Svaka noć u klubu pamtiće se po nečemu. Međutim, baš ova noć, u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promeniti živote.

Pogledajte trejler i uverite se sami:

Pročitajte OVDE   ko kaže da smo dopustili da se pacovi ponovo nakote.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA