Najnovije

A SAD PRAVAC SRBIJA! Migranti u kampu drže obeležja Islamske Države! Masovna invazija naoružanih terorista nas očekuje! (FOTO)

Stranica Borbeni Efektivi je na Fejsbuku objavila sliku kako navodno osoba u jednom migrantskom kampu u Turskoj drži obeležje Islamske Države.

DŽihadisti (Foto: Jutjub)

Postoji velika opasnost (tačnije to će se bez sumnje i desiti) da se u migrantske skupine infiltrira i nekoliko hiljada iskusnih terorista iz ultra-radikalnih takfirističkih organizacija kao što je Islamska Država, DŽabhat al Nusra, Hadžat Tahrir aš-Šam...…

 

Glavni pravci njihovog nastupanja će ići preko Bugarske i Grčke. Zbog prirodne prepreke koju predstavlja Dunav, koridor koji ide preko Bugarske će logično skrenuti na zapad i pokušati da uđe u Srbiju čitavom širinom srpsko-bugarske granice. Drugi koridor će gotovo izvesno biti Moravsko-Vardarska dolina. Oba ova koridora prolaze kroz Srbiju.

U svakom slučaju ukoliko dođe do masovne invazije kakva se najavljuje, s obzirom na uzastopne bedeme koji su postavljeni i koji će se tek postaviti na daljoj trasi koridora, situacija u Srbiji sa bezbednosne tačke gledišta može da postane veoma složena.

Kako SAD žele da uvuku Tursku u rat sa Rusijom, saznajte OVDE!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA