Najnovije

HARADINAJ: Kosovo sa SAD protiv Rusije i Kine

Bivši tzv. premijer Kosova Ramuš Haradinaj rekao je juče u Vašingtonu da je tzv. Kosovo posvećeno evroatlantskoj orijentaciji i da će uvek doprinositi miru i stabilnosti i da je spremno da sarađuje, pod američkim vođstvom, protiv širenja uticaja Rusije i Kine na Balkanu.

Haradinaj (Foto: Jutjub)

Kosovo je posvećeno evroatlantskoj orijentaciji i uvek će doprinositi miru i stabilnosti, napisao je Haradinaj u postu na Fejsbuku. Haradinaj je istakao i da je Kosovo spremno da sarađuje, pod američkim vođstvom, protiv širenja uticaja Rusije i Kine na Balkanu.

„U širenju uticaja Rusije i Kine na Balkanu, saradnja država Zapadnog Balkana je neophodna, pod vođstvom SAD. Veze između nas u infrastrukturi, energetici i bezbednosti stvoriće štit za evroatlantske vrednosti.

Kosovo je spremno da u potpunosti sarađuje sa tom inicijativom“, istakao je on. Haradinaj je prisustvovao juče forumu Atlantskog saveta u Vašingtonu.

Sve suroviji obračuni sirijske vojske sa turskim trupama! Ako krene po zlu Rusi će biti uz Asada. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA