Najnovije

SEGA 2020: Nova konferencija u Beogradu posvećena sektoru regionalne i globalne generalne avijacije

Nakon ovogodišnje SEAS konferencije u martu (koju ćemo uskoro krenuti detaljnije da promovišemo) najavljena je još jedna vazduhoplovna konferenciju koja će se održati 7. i 8. aprila u Beogradu.

Avion (Foto: pixabay. com)

Srpska kompanija APS (Aviation Parts Service) i Tango Siks Ivents (Tango Six Events) organizovaće konferenciju pod nazivom SEGA (Southeast Europe General Aviation) zamišljenu kao specijalizovani skup vazduhoplovne industrije fokusirane na oblast generalne avijacije.

Prva SEGA konferencija održaće se u hotelu Hilton 7. i 8. aprila ove godine i na njoj će kompanije iz sektora generalne avijacije predstaviti svoje proizvode i inovacije. Reč je o dvodnevnom skupu na koji će doći proizvođači i kompanije koje se bave uslugama u ovoj niši industrije iz Severne Amerike i Zapadne Evrope. SEGA će biti prilika da se predstave ovdašnjoj stručnoj publici i da sa učesnicima razgovaraju o aktuelnim temema i najnovijim dostignućima ovog sektora.

Želja nam je da pružimo priliku našim profesionalcima iz generalne avijacije da se bolje upoznaju sa svojim američkim i kolegama iz Evrope. Konferencija je namenjena za manji broj učesnika koji se pre svega profesionalno bave ovim sektorom. Ideja je da manji broj ljudi i kompanija dobije dovoljno prostora da sa gostima iz inostranstva razmeni iskustva i dogovori saradnju.

Stoga će i planirana agenda događaja biti fokusirana na prezentacije i organizovane razgovore između kompanija proizvođača/pružaoca usluga sa preduzećima i pojedincima koji su u sektoru generalne avijacije u regionu.

Posebno značajan segment SEGA koferencije su dragocene mogućnosti umrežavanja proizvođača delova za vazduhoplovstvo iz Sjedinjenih Američkih Država  i Zapadne Evrope, koji će prezentovati svoje proizvode učesnicima kao potencijalnim kupcima i korisnicima usluga u regionu. – kaže Nenad Spasić, direktor APS-a.

Spasić ističe da će ceo događaj biti „B2B orijentisan“ i da će se program konferencije nakon prezentacija gostujućih kompanija iz inostranstva nastaviti na posebno ugovorenim B2B sesijama gde će možda neki proizvođači naći svoje nove regionalne klijente.

– Ovom prilikom bih želeo da pozovem sve regionalne kompanije koje posluju u sektoru generalne avijacije da nam se jave kako bi im detaljnije predstavili ideju SEGA konferencije i kako bismo uspostavili saradnju u pogledu njihovog prisustva, sastanaka sa inostranim kompanijama ili nastupa na konferenciji. – poručuje direktor APS-a.

O spremnosti Vojske Srbije, pročitajte OVDE.

Izvor: tangosix.rs/ Petar Vojinović

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA