Najnovije

DODIKOV KABINET: Predsedništvo BiH nije pozvalo Trampa i papu u Srebrenicu!

Poziv predsedniku SAD Donaldu Trampu i papi Franji da prisustvuju obeležavanju 25 godina od zločina u Srebrenici, kako su to preneli neki sarajevski mediji, nije uputilo Predsedništvo BiH, niti Predsedništvo vodi proces organizacije, rečeno je Srni u kabinetu srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

Milorad Dodik (Foto: predsjednik. rs. net

„To nije bila tačka dnevnog reda na sednici Predsedništva niti se o tome raspravljalo. Ako je tačno pisanje pojedinih sarajevskih medija, onda je to privatna inicijativa Šefika DŽaferovića i Željka Komšića, koji očigledno svaku priliku koriste da podsete da pripadaju ratnom krilu političkog Sarajeva“, naglasili su iz Dodikovog kabineta.

Iz kabineta ističu da je ovo još jedan dokaz da je evidentno postojanje nepoverenja i širenja neistina na nivou BiH u pogledu dogovorenih stavova i obaveza, a u ovom slučaju i nedogovorenih.

„Ovakvo ponašanje na nivou BiH zasigurno neće dati apsolutno nikakve rezultate. Naprotiv, može samo da stvori još dublje nepoverenje i jaz koji će se teško vratiti“, naglasili su iz kabineta srpskog člana Predsedništva BiH, preneo je Tanjug.

Oni podsećaju da BiH nije zemlja jednog naroda, već državna zajednica koju čine dva entiteta i tri konstitutivna naroda.

Pročitajte OVDE   ko kaže da nam se preci u grobu prevrću, i zašto...

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA