Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK ERDOGANOVIH VOJNIKA: Turske zveri muče sirijske zarobljenike!

Na društvenim mrežama su se pojavili jezivi snimci koji navodno prikazuju mučenje zarobljenih sirijskih vojnika od strane regularne turske vojske i džihadista.

Turska vojska u Siriji (Foto: Jutjub)

Na snimku, pored džihadista koji nose maske preko lica i fantomke, možete videti i nekoliko osoba u uniformama turske vojske kako šutiraju i ponižavaju zarobljene sirijske vojnike.

Tokom torture nekoliko militanata je čak intervenisalo da zaustavi svoje turske saborce u ovom odvratnom činu. Kroz ceo snimak se čuju krici sirijskih vojnika. Nije poznato gde je snimljen ovaj užasni video materijal.

Samo dan pre nego što je ovaj snimak navodno nastao nekoliko opozicionih izvora je objavilo da je jedna manja grupa sirijskih vojnika zarobljena. Nije poznato da li su ti zarobljeni vojnici upravo oni koje vidimo na snimku.

Tursko ministarstvo odbrane nije komentarisalo ove snimke, a ovakvi primeri brutalnosti "uzorne" NATO članice obično ne nalaze svoj put do zapadnih mejsntrim medija.

U noći između srede i četvrtka 36 turskih vojnika je ubijeno u vazdušnim udarima sirijske armije. Nakon toga usledili su masovni udari Turaka po položajima vojske i razmena vatre koja je dovela do novih žrtava sa obe strane.

Nakon inicijalnog sirijskog napada predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je osvetnički otvorio granice za migrante koji su krenuli ka Evropi preko Grčke i Bugarske.

Situacija u Idlibu ne sme biti izgovor za mešanje SAD! Više o tome OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA