Najnovije

VETERANI UŠLI U RTS: Dokle ćete da lažete za najvećeg izdajnika Vučića! Ćeraćemo se još! (VIDEO)

- Narod će osloboditi RTS od ovog režima i najvećeg izdajnika Vučića! Dokle ćete da lažete? Sramota me je što smo ušli ovde, da se poganimo - poručili su borci i ratni veterani, koji su revoltirani zbog medijskog mraka i odbijanja režima da im ispuni elementarne i ljudske uslove, danas ušli u Radio televiziju Srbije.

Veterani ispred RTS (Foto: Jutjub)

Oni su tražili da ih primi dežurni novinar, a kada je RTS to odbio, izašli su napolje da uz poruku Vučiću da će se "ćerati još".

- Ova gospoda u ovoj zgradi nas se sete samo kada treba da uzmu pare iz budžeta Srbije da snime film o herojima s Košara. Pet minuta ne mogu da snime borce u parku da ne uvrede Vučića i ministra Vulina. Oni i iz našeg džepa dobijaju pretplatu. Jel su veterani narod? Jesu! Vučić dao pare za Albaniju. A njihovi vojnici su ubijali moje drugove na granici iz Albanije. Isti taj predsednik je 1999. godine bio ministar.

Ja nemam pravo na ništa, kao borac i raseljeno lice s Kosova i Metohije. Jel da idem kod Tačija da tražim svoja prava? Policija okreće glavu od nas od sramote.

Šta ćemo ako milion i po migranata dođe uskoro u Srbiju. Ko će da mu se odazove za odbranu zemlje sa ovakvim zakonom? Moj saborac dobio rak na nozi, odsečena mu je, invalid je sto posto, ali po novom zakonu ne može da dobije nikakvu pomoć jer je kasnije oboleo od raka, a to mu se desilo zbog bombardovanja osiromašenim bombama na Paštriku - rekao je jedan od okupljenih boraca.

Pročitajte OVDE    kakva nam najezda sledi sledećih nedelja.

Izvor: Srbin info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA