Najnovije

OVAKO ĆE PROĆI SVAKO KO NAM SE SUPROSTAVI: Izašli snimci američkog divljaštva i razaranja! (VIDEO)

Američka vojska izvršila je vazdušne napade po Iraku, ciljajući objekte Kataib Hezbolaha, pokušavajući da uništi oružje koje navodno milicije koje podržavaju Iran koriste protiv koalicionih snaga.

Američki avion (Foto: af.mil)

Ministarstvo odbrane SAD je u izjavi reklo da su napadi u četvrtak bili "odbrambeni, proporcionalni i u direktnom odgovoru" na pretnju koju su predstavljale šiitske grupe koje podržavaju Iran.

Nekoliko kratkih isečaka u kojima se navodi da su napadi Pentagona nastali na društvenim medijima kasnije tokom dana. Prvi neodređeni i sumnjivi video prikazuje navodni trenutak eksplozije projektila. Očevidac koji je napravio snimak pokušao je da pobegne iz opasnog područja.

Sledeći snimak je još sumnjiviji. U videu koji tvrdi da prikazuje "vazdušne udare u SAD-u" tokom noći, čuje se zvuk koji se pretpostavlja da je zvuk niskoletećih aviona. Kvalitet video zapisa ne pokazuje jasno regiju i okolinu.

 

Treći video navodi da je pooštreno obezbeđenje oko američke ambasade u bagdadskoj zelenoj zoni, gde je većina vladinih kancelarija. Nijedno zvanično saopštenje nijeizdato od strane očevidaca u vezi sa snimcima.

Srpski i ruski dobrovoljci među sirijskom vojskom! Više od toga OVDE!

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA