Najnovije

VIŠE NEGO IZNENAĐUJUĆA ODLUKA FSS: Zvezda šampion, a šokiraće vas šta je odlučeno za Kup Srbije u fudbalu!

Zbog pandemije koronavirusa,u FSS praktično niko ne razmišlja o fudbalu.

Zvezda šampion (Foto: Jutjub)

Superliga je stala, Zvezda ima +11, i ako se ne bude nastavila, biće šampion, ali ono što se mnogi pitaju je - šta je sa Kupom?

- Sudbina kupa biće kao i prvenstva. Ukoliko se nastavi borba za bodove, onda ćemo privesti kraju i drugo takmičenje. Otkazali smo žreb, jer u ovakvim okolnostima nije dozvoljeno okupljanje - rekao je za Žurnal Miodrag Janković, predsednik Tamičarske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Prethodni put kad je suspendovan fudbal u našoj državi, u proleće 1999. zbog NATO agresija, za šampiona je proglašen tadašnji lider Partizan, dok je takmičenje u Kupu privedeno kraju, tako što su tek u junu igrani polufinalni mečevi (Crvena zvezda eliminsala Vojvodinu, a Parni valjak Obilić), da bi u finalu, istog meseca, na Marakani, crveno-beli savladali večitog rivala, 4:2.

- Klubovi su tad mogli da treniraju i igraju humanitarne mečeve. Sad su zabranjene aktivnosti na fudbalskim terenima, tako da ne možemo da predvidimo da ćemo imati vremena i prostora da dobijemo pobednika - kaže Janković.

Podsetimo, plasman u četvrtfinale Kupa Srbije osigurali su:Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Čukarički, Mladost, Radnički Niš, Inđija i Radnik.

Ona je šampionka, najseksi MMA sporta. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA