Najnovije

STATUS MAJKE NA FEJSBUKU ZAPALIO SRBIJU: Podvodiš nas, makro-predsedniče svoje paranoje, kao raspalu, ružnu, bolesnu, ocvalu prostitutku...

U Republici Srbiji je do 8 časova 19. marta 2020. godine registrovano ukupno 97 potvrđenih slučajeva Kovid-19, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Jedna građanka Srbije ogorčena je posledljim merama vlade Srbije, kojima je u svim urbanim sredinama apsolutno zabranjen izlazak na ulicu osobama starijim od 65 godina, a na selu osobama starijim od 70 godina.

Takođe, od 20 časova do pet ujutru niko ne može da bude na ulici, osim nadležnih organa na zadatku i onih koji imaju radnu obavezu u trećoj smeni.

Ova žena je svojim statusom zapalila FB.

 


“Anči, i ako bi se spalile sve novine i knjige sveta, svi linkovi i portali koji su prenosili tvoje premijerske izjave, ova mama će zapamtiti svaku ovu tvoju reč i gle, možda mi usud omogući da lično čuješ moje reči o osećanju koje sad imam, koliko si zla sejala sa tog visokog mesta koje baš ničim nisi zaslužila osim beskrajnom spremnošću da sprovodiš tuđe sumanute ideje i naredbe. Niko se prema svojim građanima, u istoriji civilizacije, nije tako ponašao! Niko svoje građane nije toliko ponizio i obespravio kao što ti imaš mandat da radiš. Ili možda samo mislite ti i Vučić da imate taj mandat? I da ste mnogo jaki?

Baš da vidim nadzor Fejsbuka koji pravite, baš da očekujem meru koju biste se usudili da preduzmete? Odgovorno pišem da ste Vučić i ti, kao nosioci tih funkcija, već podigli koncentraciju leka na dozu koja je otrov. Ništa neobično, ako znamo koliko ste nas mentalno trovali svojom perfidnom propagandom i pre pandemije. Ništa neobično za falsifikatore svake istine i trgovce dušama.

Vučiću, nema te dobre stvari ili odluke koju ti možeš da uradiš da bi zaslužio moju pohvalu. Nikada te nisam podnosila, oduvek si bio ljigavi, neiskreni politikant i izvršilac radova drugih autoriteta. I podmuklošću zlih ljudi, okružio si se istima kakav si ti bio u mladosti. LJigavim podanicima, tišina tamo - vlade, primitivaca bez dostojanstva i integriteta. Gola fukara, što kaže narod, što kažeš ti citirajući često nešto narodno. Ali, poštovaću dekrete.

Zar nisi shvatio da ćemo svi ćutati i dati sve od sebe da održimo mir, poštovanje propisa i uredbi u vezi sa pandemijom? Slušaćemo te, Vučiću. I naje*ao si zbog toga, što kaže narod. Jer nemaš više kredita. Samo trenutna “polpozicion”, a gadan protivnik iza tebe. Poštovanje nikad dobiti nećeš ali ovu opasnost moraš da otkloniš sa što manje žrtava. Mi, koji te ne poštujemo, da ne kažem baš preziremo, slušaćemo tebe i tvoju nameštenicu. Ali kao što rekoh, već ste dobrano zaglibili besmislenom i nelogičnom odredbom kupovine od 4-7 za +65; Kako bi pravnici rekli, (pomozi, ja sam domaćica, čistačica i žena sa sela) - odsustvo logičke koherentnosti? Lep izraz… Seljaka neš prevariti. Nema puta do opravdanosti tako idiotskog plana. O smešnom virusu sve rečeno. A ovo sa gastarbajterima, ovo kukavičko sebičnjačko podmetanje nove hajke u već krvavim, posvađanim očima, sramno je taman koliko i podvođenje čitavog "tvog" naroda, koji je i moj. Da, da, podvodiš nas, makro-predsedniče svoje paranoje (slikovitija je reč sa francuskim q.em, ali slikovito ti mislim pa ne moram da pišem); podvodiš nas kao raspalu, ružnu, bolesnu, ocvalu prostitutku, za bilo kakvu protivrednost i bilo kakvu radnju, bilo kome. Jer baš tebe vole, cene i bratime se sa tobom, ti klijenti koje nam nabavljaš? To sve tvoja braća?
Vidim da si osedlao Zagorku. Lepo. Podrška.

Obrati pažnju: nisam je sama u Kovačevcu, zalepljena za mesindžer i sve italijanske ratne izveštaje. Danas, noćas, niko nije sam. Osećamo da smo svi zajedno, slične misli, slična osećanja. Naša deca ovde ili tamo preko, koje pominje tvoja stručnjakinja, roditelji + 65, naši lekari, pekari, kamiondžije i kuriri i svi na svetu u najboljim željama da ovo preteramo. Svi smo zajedno.

Samo mi ti i Anči nekako štrčite. Nije to vaša dijalektika, taj kolektivitet svih građana. Mi da tapšemo, ti da radiš. Ali stvarno”.

Pročitajte OVDE šta je Boris Tadić poručio Vučiću.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA