Najnovije

SAMO OVAJ DETALJ OTKRIVA DA LI STE SKORO IMALI SEKS! Na licu ostaje trag koji se zadržava 48 sati posle!

Opšte je poznata stvar da nakon dobrog seksa blistamo, i to bukvalno. To je prirodni sjaj koji je teško uhvatiti rečima, ali jedan pogled dovoljan je da se uoči takva osoba, i svi prijatelji i kolege verovatno znaju šta se desilo sinoć.

Ilustracija (Foto: printskrin)

To nije nimalo slučajno, jer je najnovije istraživanje objavljeno u časopisu  "Psychological Science"  pokazalo da nakon dobrog seksa taj sjaj traje čak 48 sati kasnije. I, pored dobrog seksa, pokazuje i opšti nivo sreće u vezi.

A naučnike je interesovalo mogu li da sijaju i ljudi u vezu koji nemaju svakog dana seks (što je situacija većine parova) a koji se iskreno vole.

U fokusu su bili podaci iz dva različita istraživanja – prvo s 96 mladih supružnika, a drugo s njih 118. Svi od njih su redovno vodili evidenciju seksualnih aktivnosti i seksualnog zadovoljstva u periodu od dve nedelje.

A uz to su i opisali istraživačima koliko su srećni u braku u tom periodu, a javili su im to i 6 meseci nakon istraživanja.

A kako su istraživači otkrili, kod onih koji su ta dva dana sijali jače su posle šest meseci prijavili i veću ljubav i zadovoljstvo u braku.

I šta su kao zaključak izveli naučnici? Čak i danima posle seksa, zadovoljstvo i te kako povezuje partnere i utiče na zadovoljstvo u braku, ne samo tokom seksa. Zato prionite na posao već večeras!

Za koliko minuta žene dožive orgazam pročitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA