Najnovije

Vulin: Vučić obezbedio više respiratora za dve nedelje nego Tadić za 12 godina

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je da je predsednik Aleksandar Vučić za dve nedelje krize obezbedio više respiratora nego bivši predsednik Boris Tadić za 12 godina vlasti.

Aleksandar Vučić (Foto: Predsednik.rs)

"Boris Tadić misli da u Srbiji nije epidemija korona virusa već demencije. Tadić napada Vučića da je 'prisvojio krizu'. Vučić je prisvojio samo pravo da neprekidno radi i da u najtežim vremenima preuzima svu odgovornost, sve ono što Tadić nikada nije činio. Tadić misli da smo svi zaboravili kako je u vreme poplava proveravao da li kokoške dobijaju bensedine i da je 2009. godine u Srbiji od gripa umrlo 137 ljudi", rekao je Vulin, koji je i predsednik Pokreta socijalista.

Vulin je naveo da je Tadić sa Draganom Đilasom vladao 12 godina i da za to vreme, kako navodi, nije ostavio "hiljade respiratora, obnovljene bolnice, moćnu privredu, prijatelje ni zemlju koja ima ugled u svetu".

"Bivši ministar odbrane, bivši vrhovni komandant nije nam ostavio ni pune magacine u vojsci, ni uniforme, ni opremu. Vučić je za dve nedelje krize obezbedio više respiratora nego Tadić za 12 godina vlasti. Za Tadića je bolje da se priključi volonterima koji brinu o našim starijim sugrađanima. Neće imati vremena za tvitovanje, ali će upoznati ljude koji rade", poručio je Vulin.

Pročitajte OVDE šta su kineski eksperti poručili srpskim doktorima.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA